Kristina Hagström-Lillevska blir sälj och markandschef på Enfo Integration
Hem Kvinnor på Kanalen Kristina Hagström-Lillevska blir sälj och markandschef på Enfo Integration

Kristina Hagström-Lillevska blir sälj och markandschef på Enfo Integration

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNA PÅ KANALEN] Kristina, tidigare svensk säljchef på Brightstar med 15 års erfarenhet inom säljledning från världens största utbildningsföretag Dale Carnegie blir ny sälj och marknadschef på Enfo Integration.

Kristina Hagström-Lillevska blir sälj och markandschef på Enfo Integration 1

Kristina Hagström-Lillevska, sälj och marknadschef på Enfo Integration

Enfo satsar på att bli ledande i Norden inom systemintegration och beräknar omsätta 250 miljoner redan detta året. Kristina Hagström-Ilievska har rekryterats för att driva detta arbete.

– Lärandet är grunden till allt och oavsett om det handlar om att lära sig språk, hur vi ska anpassa oss till en ny digital värld eller hur viktig integration är för att lyckas med detta så är lärandet en investering för framtiden. Det blir min uppgift på Enfo att sälja in den investeringen, säger Kristina.

John Torgesson, senior vice president för Enfo Integration, även kallat Enfo Integration Competence Center.

– Vi rekryterade Kristina för hennes drivkraft och långa erfarenhet inom säljledning för att få ett starkare fokus på vår marknadsbearbetning. Kristina har en ordentlig utmaning framför sig då hon har som uppgift att leda vår säljstyrka och säkerställa att vi når vår planerade tillväxt i Norden, säger John.

Med uppköpet av e-man stärks vikten av systemintegration ytterligare på Enfo och gör Enfo mer konkurrenskraftig på den Nordiska marknaden. Det blir även ett större fokus på utveckling och ett fortsatt arbete med att ta fram en skalbar integrationsplattform för Integration as a service-marknaden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>