Kvadrat etablerar sig i Umeå
Hem Nyheter Kvadrat etablerar sig i Umeå

Kvadrat etablerar sig i Umeå

Publicerat av: Redaktionen

Konsultföretaget Kvadrat expanderar i norra Sverige och öppnar kontor i Umeå. 

Kvadrat har sedan starten 1988 samlat konsultbranschens entreprenörer och egenföretagare i ett gemensamägt företag.

Modellen ger egenföretagare möjlighet att utvecklas och växa som IT- och managementkonsulter i en gemenskap, tillsammans med likasinnade. Företagsmodellen är populär och har hittills funnits på tio platser i Sverige. Det elfte kontoret öppnar nu i Umeå.

– Nu skapar vi nya möjligheter för konsulter att bli egenföretagare i Umeå och samtidigt kombinera det med allt som är bra i en anställning. Vi vill bidra till att stärka regionen som en attraktiv plats för entreprenörer och locka fler konsulter till Umeå och regionen där omkring. Här finns också en mycket spännande utvecklingspotential, säger Lars Markström VD för Kvadrat Sundsvall och den som kommer starta upp verksamheten i Umeå tillsammans med Christel Jonsson som är affärsutvecklare på Kvadrat.

Kvadrat etablerar sig i Umeå

Lars Markström och Christel Jonsson.

Lars Markström har över 20 års erfarenhet från IT- och telekombranschen och har jobbat som konsult under många år. Lars startade upp Kvadrat i Sundsvall 2016.

Flera rapporter visar att entreprenörer och egenföretagare som är lyckligast av alla, de upplever en högre grad av arbetstillfredsställelse och arbetsmotivation. Kvadrat har ett ENPS-tal, dvs medarbetare som rekommenderar sin arbetsplats, på 62 vilket är exceptionellt högt för ett företag i Sverige där de flesta strävar efter att komma över 10.

– Kvadrats vision är att göra våra konsulter till världens lyckligaste yrkesmänniskor. Lyckan är viktig inte bara för oss på Kvadrat, utan även för våra kunder. När du är lycklig gör du ett bättre jobb, säger Lars Markström.

I Umeå kommer Kvadrat att ha ett rekryteringsevent den 13 oktober.

Kvadrat finns sedan tidigare i Malmö, Göteborg, Växjö, Jönköping, Stockholm, Linköping, Norrköping, Örebro, Borlänge, Sundsvall och numera också i Umeå. Koncernen har över 400 konsulter kopplade till de olika kontoren och omsätter cirka 700 miljoner årligen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>