Kvadrat inleder samarbete med Softhouse
Hem Nyheter Kvadrat inleder samarbete med Softhouse

Kvadrat inleder samarbete med Softhouse

Publicerat av: Redaktionen

Konsultföretagen Kvadrat och Softhouse har tecknat ett regionalt samarbetsavtal för Småland.

Kvadrat inleder samarbete med Softhouse

Kemal Basic, Softhouse och Jan Cerpes, Kvadrat.

Företagen kompletterar varandra bra i olika segment av marknaden.

Samarbetet syftar till att stärka nya och befintliga affärer, ge kunderna bredare tillgång till kompetens och konsulterna möjlighet till fler spännande uppdrag.

Kvadrat har idag tillgång till större ramavtal där Softhouse kan stötta med sin starka och breda kompetens inom mjukvara och teknik.

Kvadrats konsulter får möjlighet att komplettera och stötta med sin senioritet och expertkompetens i större Softhouse-åtaganden.

− Softhouse kompletterar vårt erbjudande till våra kunder på ett bra sätt precis som vi kompletterar dem. Vi delar även synen på marknaden och har liknande värdegrunder. Jag har stort förtroende för Softhouse, det här avtalet kommer att stärka oss båda och ger våra kunder möjlighet till en ännu bättre leverans, säger Jan Cserpes, Affärsområdeschef Kvadrat Växjö.

− Det är idag en utmaning i vår bransch att ha tillgänglig expertkompetens för alla olika uppdrag som vi vill stödja våra kunder med. Därför är det roligt att få samarbeta med en partner som Kvadrat som erbjuder expertkompetens samt håller en hög nivå i sina leveranser och som kan stötta oss när vi behöver förstärkning i olika typer av uppdrag, säger Kemal Basic, VD Softhouse Småland.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>