Kyndryl Sverige växer med partnerskap – nya avtal med Veritas och Cisco följer affärerna med AWS, Azure och Google
Hem Leverantör Kyndryl Sverige växer med ett globalt partnerskap med Veritas

Kyndryl Sverige växer med ett globalt partnerskap med Veritas

Publicerat av: Redaktionen

Kyndryl, världens största leverantör av it-infrastrukturtjänster växer med nya strategiska avtal.

I juni tillkännagav Kyndryl ett globalt partnerskap med Veritas för att hjälpa företag att skydda och återställa kritiska data i olika former av molnet.

Enligt avtalet kommer Kyndryl att leverera Veritas portfölj för datahantering till företagskunder som en tjänst, ”Protection and Cyber Resiliency, Powered by Veritas”.

– Veritas och Kyndryl kommer med gemensamma krafter att hjälpa företag att hantera den växande informationsmängden i samband med att de går över till molnet i olika former.Kyndryl bygger upp ett partnerskap med Veritas för att hjälpa organisationer att helt förändra sin strategi för dataskydd, säger Beda Grahn, vd på Kyndryl Sverige.

Kyndryl Sverige växer med partnerskap – nya avtal med Veritas och Cisco följer affärerna med AWS, Azure och Google

Beda Grahn, vd på Kyndryl Sverige.

Tidigare i vår annonserades även ett partnerskap mellan Kyndryl och Cisco där bolagen bland annat kommer att utveckla nya privata molntjänster, nätverks- och edge computing-lösningar, SDN-lösningar (Software Defined Networking) och WAN-erbjudanden (Wide Area Network) som levereras med olika former av säkerhetsfunktioner.

Sedan tidigare har Kyndryl även partneravtal med de stora globala datacenterleverantörerna Google, AWS och Azure.

– Först säkrade vi partnerskap med de globala leverantörerna. Nu är fokus på molnhantering i kombination med säkerhet som på ett tryggt och effektivt sätt hjälper våra kunder att automatisera och digitalisera processer och affärsmodeller. Jag är övertygad att våra svenska kunder kommer att dra stor nytta av de erbjudanden som dessa partnerskap innebär, säger Beda Grahn.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>