Hem Nyheter Kyocera Document Solutions Nordic – Ny Sverigechef på plats

Kyocera Document Solutions Nordic – Ny Sverigechef på plats

Publicerat av: Redaktionen

Johan Fensby tillträder som ny chef för Kyocera Document Solutions Nordic.

Kyocera Document Solutions Nordic – Ny Sverigechef på plats 2

Johan Fensby

Skrivare, multifunktionsprodukter och allt annat som hör dokumenthanteringsbranschen till kan Johan Fensby.

Johan tillträder, den 1 oktober, som Country Manager för Kyocera Document Solutions Nordic. Det betyder att han blir ansvarig för verksamheten i såväl Sverige som Norge.

Kyocera har under de senaste åren växt och tagit marknadsandelar avseende både hårdvara och mjukvara i Sverige och Johan kommer nu till en liten men stark organisation som erbjuder sitt sortiment via ett stort nät av återförsäljare och distributörer. Företaget har i sin portfölj ett brett utbud av produkter som är mycket uppskattade och anses vara mycket pålitliga och långlivade.

Johan Fensby har en gedigen erfarenhet från branschen med många år som bland annat partneransvarig på Ricoh. Närmast kommer han från återförsäljarledet och en roll som försäljningschef på Infront IT-partner/RTS.

”Det här blir ett spännande uppdrag, säger Johan, med min tidigare erfarenhet och syn på branschen känner jag att jag har förutsättningarna som behövs för att ta Kyocera vidare på den spännande resa som redan inletts. På Kyocera kan vi dra nytta av att vara det lilla, snabbfotade företaget med det en stor global koncern i ryggen.”

”Det ska bli väldigt roligt att kliva ombord i det läget som företaget befinner sig i och jag känner mig enormt motiverad” – fortsätter Johan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>