Kyocera Document Solutions Nordic – Vi stärker upp laget i hårda tider

Christian Emmertz – ny Senior Partner Account Manager på Kyocera Document Solutions.

Kyocera Document Solutions Nordic – Vi stärker upp laget i hårda tider 1
Christian Emmertz

Kyocera Document Solutions Nordic har under de senaste åren upplevt en stark tillväxt och våra marknadsandelar ökar både i Sverige och Europa. Och nu, under dessa tuffa tider, tar vi tillfället i akt att stärka upp vårt säljteam.
”Vi vill vara säkra på att ha ett starkt lag när den nuvarande lågkonjunkturen vänder och passar därför på att knyta till oss rätt personer ” säger Susanne Holmgren, HR-ansvarig i Sverige. ”Det är med stor glädje vi välkomnar Christian i teamet, med sin genuina erfarenhet från branschen och från leverantörsledet är vi säkra på att Christian och Kyocera är en bra matchning” fortsätter Susanne.

Christian Emmertz började den 1 juni sin anställning på Kyocera. Med en lång erfarenhet från bland annat HP och Samsung kommer startsträckan vara kort och Christian är direkt redo att ta sig an ansvaret för bolagets största partner.

”Vi är mycket glada för att kunna hälsa Christian välkommen till bolaget och tacksamma för att vi kan fortsätta vår expansion med ytterligare en så kompetent medarbetare” avslutar Susanne Holmgren.