Hem NyheterMolntjänster Lansering av SoftOne GO 2.0 ger ökad användarupplevelse och affärsnytta

Lansering av SoftOne GO 2.0 ger ökad användarupplevelse och affärsnytta

Publicerat av: Redaktionen

Projektet SoftOne GO 2.0 lanserades under SoftOne-Dagen den 25 oktober.

Lansering av SoftOne GO 2.0 ger ökad användarupplevelse och affärsnytta 3Utvecklingen av molntjänsten SoftOne GO startade redan för 13 år sedan. Med missionen att leda den digitala utvecklingen är SoftOne GO idag ett ledande och komplett affärssystem. Med projektet SoftOne GO 2.0 använder SoftOne sitt tidsmonopol för att höja kundupplevelsen och ekosystemet runt affärssystemet till en ny nivå.

-Med projektet SoftOne GO 2.0 har vi tagit ett helhetsgrepp och uppdaterat allt från gränssnitt, dokumentation och navigation till design. Vi har även investerat i en lång rad nya funktioner.

-Fokus ligger genomgående på användarens upplevelse och majoriteten av delarna i projektet är baserade på önskemål vi fått från våra användare, säger Håkan Lord, CEO och grundare av SoftOne Group.

Projektet SoftOne GO 2.0 är omfattande, men kan sammanfattas i fem olika delar; förbättrad användarupplevelse och gränssnitt, lättillgänglig dokumentation och utökat användarstöd, plattformsoberoende som ett resultat av ett omfattande migreringsarbete, nylanserad funktionalitet för ökad affärsnytta och en förfinad utvecklingsprocess för stabilitet och kvalitet.

Delar av projektet har successivt släppts för användarna av molntjänsten under året. Exempel är en nyutvecklad modul med inbyggd hierarkisk struktur för kedjor och filialer, automatisering av flöden, ett nytt Rapport verktyg och nyutvecklad funktionalitet för Försäljningsbudget och Nyckeltal. Användarna hittar numera också utökad dokumentation och användarstöd i SoftOnes Akademi. Under torsdagen kommer användarna mötas av det nya gränssnittet som är det avslutande släppet i projektet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>