Lanseringen idag av Samsung Pay i Sverige
Hem Leverantör Lanseringen idag av Samsung Pay i Sverige

Lanseringen idag av Samsung Pay i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Mobilbetalningar förenklar livet för företagen, startskottet på en förväntad våg av nya digitala betallösningar.

Eurocard, som är ett av de första kortföretagen att lansera Samsungs mobila plånbok, är tekniskt Lanseringen idag av Samsung Pay i Sverige 2förberett för att välkomna andra initiativ som gör det enklare för företagen att hantera sina betalningar. Eurocard har också planer på egna digitala lösningar för kvittoredovisning samt utlägg- och resehantering.

För Eurocards företagskunder med en Samsungmobiltelefon av nyare modell är Samsung Pay goda nyheter. Med hjälp av några enkla knapptryck flyttar kortet helt enkelt in i mobilen och sedan är det bara att handla och betala med mobilen. Kortet kan stanna kvar på kontoret eftersom det ligger en digital version i mobilen.

– För Eurocard, som är marknadsledande i Norden på företagskort, är det självklart att vara en del av den senaste digitala betaltekniken. Lanseringen av Samsung Pay är bara början på ett smartare sätt att betala och det lär följas av fler mobila betaltjänster där Eurocard är tekniskt väl förberett, säger Catharina Hoffsten, Mobile Payments Expert Eurocard.

Eurocard utvecklar också egna smarta digitala lösningar som ska göra livet enklare för företagen.

– Vi vet att det finns ett behov och en vilja hos företagskunderna att digitalisera utläggs- och resehanteringen, och det är något som vi tittar på. En tjänst vi inom kort vill erbjuda våra kunder är digitala kvitton, säger Catharina Hoffsten.

Samsung Pay fungerar i stort sett överallt tack vare en specialutvecklad teknik som både använder NFC (Near Field Communication) och Magnetic Secure Transmission (MST).

Men är det inte osäkert att betala med en mobiltelefon? Nej, försäkrar Catharina Hoffsten –

– Eurocard etablerade en gång i tiden säkra kortbetalningar. Vi gör samma sak med mobila betalningar. För en kund hos Eurocard är det till och med ännu något säkrare att betala med Samsung Pay på grund av de nya säkerhetslösningarna som exempelvis tokenisering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>