Lantz ska skapa tillväxt så in i Norden
Hem Kvinnor på Kanalen Lantz ska skapa tillväxt så in i Norden

Lantz ska skapa tillväxt så in i Norden

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Kristina Lantz, tidigare koncept- och försäljningschef för Berendsen, blir ny marknadsansvarig på IT-bolaget Lundalogik med verkställandet av en offensiv nordisk expansionsplan som främsta uppgift.

Lantz ska skapa tillväxt så in i Norden 1

Kristina Lantz, marknadsansvarig Lundalogik

2016 passerade Lundalogik Microsoft då bolaget tog ledarpositionen på den 1,7 miljarder kronor stora svenska CRM-marknaden. Kristina Lantz blir en nyckelperson då Lundaföretaget ska skapa samma framgång på den stora nordiska marknaden som beräknas omsätta cirka 3,5 miljarder kronor 2018.

– Kristina är målmedveten med en energi som är på en helt egen nivå. Jag spår framtida norska, danska och finska stordåd de kommande åren, säger Lars Andersson på Lundalogik.

Kristina kliver in i rollen som marknadsansvarig med erfarenhet från både marknads- och säljsidan.

– Det ska inte finnas någon gräns mellan marknad och sälj i en effektiv organisation och det blir min uppgift att se till så att alla marknadsaktiviteter leder till att vi växer genom nya affärer. Samtidigt går jag igång på högt ställda förväntningar och pressen på att nå resultat, så det här jobbet passar mig utmärkt, säger Kristina Lantz som kan se fram emot att lära känna våra nordiska grannar betydligt bättre, med sitt flygande kontor i fyra olika länder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>