Layer 8 IT-Services förvärvar rörelsen i Mattaberg IT Solutions

Layer 8 IT-Services har tecknat ett avtal om att förvärva rörelsen i Mattaberg IT Solutions AB. Förvärvet är en del av tillväxtstrategin för Layer 8 IT-Services AB.

Förvärvet innebär att Layer 8 IT-Services tar över personal, kunder och rörelsen samt kontoret i Umeå. Mattaberg IT Solutions har sedan grundandet mars 2015 försett sina kunder med lösningar inom teknikens absoluta framkant inom Layer 8 IT-Services förvärvar IT Solutionsnätverk och IT-säkerhet specifikt riktade mot moderna, komplexa datacenter-miljöer. Det här innebär en välkommen förstärkning till Layer 8 IT-Services, såväl kompetensmässigt som lokal närvaro i Umeå, en region med mycket aktivitet inom datacenter.

Tillsammans blir vi ett starkt team med dedikerat fokus kring alla delar som behövs för “Smartare Datacenter” säger Johan Tungström, VD för Layer 8 IT-Services. Vi har sedan tidigare samarbetat i ett antal framgångsrika kundprojekt tillsammans med Mattaberg IT Solutions, med gemensamma värderingar och ett starkt fokus med kunden i centrum så var det lätt för oss att enas kring detta förvärv, fortsätter Johan.

Detta blir verkligen “insanely great”, säger Jonas Åström, VD för Mattaberg IT Solutions. Vi kompletterar varandra mycket bra och det stod tidigt klart att vi delade visionen för det moderna datacentret, tillägger Jonas.

Post Comment