Hem Nyheter LeanDev etablerar utvecklingscenter i Polen

LeanDev etablerar utvecklingscenter i Polen

Publicerat av: Redaktionen

LeanDev växer och etablerar ett nytt utvecklingscenter i Gdansk, Polen.

LeanDev etablerar utvecklingscenter i Polen 2

OPERA Building

Den 7 januari öppnade portarna till kontoret som ligger centralt beläget i OPERA Building.

Etableringen är en del av LeanDevs tillväxtstrategi för att stärka LeanDevs position med hjälp av skickliga systemutvecklare och IT-specialister från Polen. Planen är att medarbetarna i det nya kontoret i Gdansk ska arbeta med mjukvaruutveckling för LeanDevs core banking plattform samt supportera befintliga kunder och nya kunder i Europa.

LeanDev kommer även bemöta sina kunders önskemål efter så kallad nearshore-kompetens och ta tillvara på den expanderande IT- och R&D-marknaden i Polen.

Martin Sjödin, VP Product Development, ansvarig för etableringen säger: ”Vi är mycket glada över vår etablering i just Gdansk. Här finns många kunniga och kompetenta systemutvecklare och IT-specialister, vilket kommer bidra till en positiv och lönsam tillväxt.”

Fredrik Ulvenholm, VD på LeanDev fortsätter ”Detta är ett viktigt strategiskt beslut för att kunna bemöta efterfrågan av ett nearshore center i Europa samt ytterligare öka investeringarna i vår cloud plattform. Vi vill även underlätta för våra kunder genom att ha tillgång till ett utvecklingscenter i Europa och att vara behjälpliga 24/7.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>