LeanDev etablerar utvecklingscenter i Polen

LeanDev växer och etablerar ett nytt utvecklingscenter i Gdansk, Polen.

LeanDev etablerar utvecklingscenter i Polen 1
OPERA Building

Den 7 januari öppnade portarna till kontoret som ligger centralt beläget i OPERA Building.

Etableringen är en del av LeanDevs tillväxtstrategi för att stärka LeanDevs position med hjälp av skickliga systemutvecklare och IT-specialister från Polen. Planen är att medarbetarna i det nya kontoret i Gdansk ska arbeta med mjukvaruutveckling för LeanDevs core banking plattform samt supportera befintliga kunder och nya kunder i Europa.

LeanDev kommer även bemöta sina kunders önskemål efter så kallad nearshore-kompetens och ta tillvara på den expanderande IT- och R&D-marknaden i Polen.

Martin Sjödin, VP Product Development, ansvarig för etableringen säger: ”Vi är mycket glada över vår etablering i just Gdansk. Här finns många kunniga och kompetenta systemutvecklare och IT-specialister, vilket kommer bidra till en positiv och lönsam tillväxt.”

Fredrik Ulvenholm, VD på LeanDev fortsätter ”Detta är ett viktigt strategiskt beslut för att kunna bemöta efterfrågan av ett nearshore center i Europa samt ytterligare öka investeringarna i vår cloud plattform. Vi vill även underlätta för våra kunder genom att ha tillgång till ett utvecklingscenter i Europa och att vara behjälpliga 24/7.”