Lenovo lanserar förbättrat SaaS-verktyg för smartare hantering av PC-enheter
Hem Nyheter Lenovo lanserar förbättrat SaaS-verktyg för smartare hantering av PC-enheter

Lenovo lanserar förbättrat SaaS-verktyg för smartare hantering av PC-enheter

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo Device Intelligence Plus ger IT-avdelningen på företag avancerade prediktiva insikter för att kunna förutse hård- och mjukvaruproblem innan de uppstår.

Lenovo lanserar förbättrat SaaS-verktyg för smartare hantering av PC-enheter

Lenovo lanserar idag Lenovo Device Intelligence Plus, en ny förbättrad version av sitt molnbaserade enhetshanteringsverktyg Software-as-a-Service (SaaS).

I och med lanseringen utökar företaget sitt engagemang för – och Lenovos fotavtryck inom – Digital Experience Monitoring (DEM). DEM-lösningar som Lenovos ger företagen möjlighet att fatta datadrivna affärsbeslut för att optimera helpdesk-kostnaderna samtidigt som de anställdas produktivitet och nöjdhet ökar.

Lenovo Device Intelligence Plus är särskilt utformat för att dra nytta av Lenovos unika position som en ledande teknikleverantör för kommersiella IT-avdelningar. För att förstå kundernas största IT-problem har Lenovo genomfört undersökningar och därefter utvecklade en avancerad, prediktiv analyslösning med en flexibel, skalbar arkitektur och förbättrad säkerhet.

Lenovo Device Intelligence, som presenterades i september förra året, hjälper IT-avdelningen på företag med övervakning, diagnos och åtgärdande av PC-problem, samtidigt som Lenovos AI-analys används för att förutse potentiella systemfel eller prestandaproblem innan de inträffar. Den nya Lenovo Device Intelligence Plus-lösningen är också utrustad med Lenovos AI-drivna analys fast med ännu mer proaktiv enhetsinsikt och ökad funktionalitet för att nå bättre affärsresultat. Verktyget samlar in 10 000 datapunkter var femtonde sekund från varje enhet, vilket gör det möjligt att övervaka miljontals aggregerade datapunkter över alla företagets datorer i realtid.

Förbättrade verktyg för att lösa problem
Lenovo utformade Lenovo Device Intelligence-plattformen för att hjälpa IT-proffs att bättre kunna övervaka skicket och prestandan hos både Lenovo Think- och tredjeparts-datorer. Lenovo Device Intelligence Plus bygger på Lenovo Device Intelligences avancerade prediktiva analyser, proaktiva insikter och varningar, robusta rapporter samt så kallade hälsopoäng över företagets samtliga datorer. Den nya tjänsten innehåller även förbättrad insikt, varningar, rapporter, analyser och fler alternativ för att utföra problemåtgärder.

Lenovo Device Intelligence Plus ger IT-verksamheter möjlighet att:

  • Övervaka och bedöma med sensorövervakning i realtid av miljontals datapunkter för större synlighet vad gäller enheternas skick och produktivitetspåverkan
  • Förutse och motverka, optimera support och öka medarbetarnas drifttid och produktivitet
  • Analysera och lösa, snabbt reparera problem och förbättra nyckeltal för MTTR (Mean Time to Resolution)
  • Optimera och förbättra för att hålla igång enheterna med toppresultat och förbättra medarbetarupplevelsen med teknik som passar ett företags behov

Pris och tillgänglighet

Lenovo Device Intelligence Plus kommer att finnas tillgängligt från mars 2021 på 44 marknader i AP, Kina, EMEA, LAS / Brasilien och NA. Volymnivåpriser är tillgängliga för prenumerationslicenser.2 För mer information och fullständigt pressmeddelande på engelska, besök Lenovos webbplats.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>