Lenovo utser Pascal Bourguet till att leda produkt- och kanalverksamheten i EMEA
Hem Nyheter Lenovo utser Pascal Bourguet till att leda produkt- och kanalverksamheten i EMEA

Lenovo utser Pascal Bourguet till att leda produkt- och kanalverksamheten i EMEA

Publicerat av: Redaktionen

Lenovo meddelar idag att den välkända branschprofilen Pascal Bourguet kommer ansluta sig till företaget som vice ordförande för produkter och kanalen inom EMEA, en roll som även innebär att han blir en del av Lenovos ledningsgrupp i EMEA. Pascal tillträder tjänsten den 1 mars 2016.

Pascal har en gedigen bakgrund med erfarenhet av ledarskap inom både kanalen och för produkter i hela EMEA-regionen. Han kommer lenovo 2närmast från rollen som vice ordförande för konsumentdatorer på HP för EMEA-regionen. Innan dess har Pascal haft en rad andra ledarskapspositioner i Europa över olika avdelningar inom HP och han har även arbetat för Philips i Frankrike.

  • Pascal har en fantastisk ledarskapserfarenhet som jag ser framemot att välkomna till vårt team under nästa år. Hans erfarenhet talar för sig själv men hans passion och sätt att göra affärer på kommer att bli ett fantastiskt tillskott till vårt ledningsteam i EMEA, säger EMEA President och Senior Vice President Lenovo Group, Eric Cador.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>