Nytt samarbete med Riksidrottsförbundet hjälper föreningar och förbund mot digitalisering
Hem NyheterFöretagsnyheter Lexly inledde nytt samarbete med Riksidrottsförbundet hjälper föreningar och förbund mot digitalisering

Lexly inledde nytt samarbete med Riksidrottsförbundet hjälper föreningar och förbund mot digitalisering

Publicerat av: Redaktionen

I början på december inledde Lexly och Riksidrottsförbundet ett nytt samarbete.

Syftet är att se till att Sveriges idrottsföreningar och förbund får hjälp med digitaliseringen av sina avtal och dokument.

Via ett nytt samarbete mellan Lexly och Riksidrottsförbundet kommer 19 RF-SISU distrikt, 71 specialidrottsförbund och deras cirka 19 000 föreningar erbjudas en enkel digital lösning för administration av avtal och dokument. Genom Lexly Business erbjuds en smidig lösning för e-signering och avtalshantering till ett rabatterat pris.

Jörgen Persson, Chef för evenemang och marknad på RF-SISU har redan använt tjänsten under flera år och ser ett stort värde i att kunna digitalisera avtalshanteringen.

Nytt samarbete med Riksidrottsförbundet hjälper föreningar och förbund mot digitalisering

Jörgen Persson, RF-SISU och Erik Nordenborg, Lexly

– Centralt på RF-SISU har vi mängder av avtal som ska undertecknas och hållas koll på så vi inte missar att förlänga eller avsluta avtal i tid. Vi har använt Lexly Business under en längre tid och sparar nu mycket tid och har också bättre översikt över våra egna avtal. Jag är övertygad om att många som är engagerade i idrottsföreningar kan uppnå samma fördelar med tjänsten, och det är en naturlig del i digitaliseringsresan vi alla är inne i, säger Jörgen.

Lexly är idag Nordens ledande digitala juridiska aktör och samarbetar bland annat med försäkringsbolag, banker och ett brett nätverk av jurister. I företagserbjudandet Lexly Business erbjuds företag och föreningar ett flertal digitala verktyg som förenklar verksamheten. Förutom e-signering och avtalshantering finns även möjligheten att få hjälp med sina juridiska behov.

– Lexly Business är en one-stop shop för företag och föreningar som vill få digitalt stöd i administration, avtalshantering, e-signering och juridisk rådgivning. Det känns fantastiskt givande att kunna erbjuda dessa lösningar till Sveriges idrottsförbund och föreningar, så att eldsjälarna bakom dessa kan lägga mer fokus på att driva svensk idrott framåt, säger Erik Nordenborg, Projektledare Lexly Business på Lexly.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>