Leyla Schreiber ny regionchef på tretton37

[KVINNOR PÅ KANALEN] IT-konsultbolaget tretton37 har anställt Leyla Schreiber som ny regionchef för Stockholm och Borlänge.

Leyla Schreiber ny regionchef på tretton37 1Leyla Schreiber kommer senaste från rollen som VD på IT-konsultbolaget One Agency.

Tretton37 har sedan starten 2010 vuxit snabbt till runt 170 medarbetare idag. Företagets största kontor ligger i Lund men man har även kontor i bland annat Stockholm och Borlänge som sysselsätter ett 50-tal konsulter. Nu tar företaget in Leyla Schreiber som ny regionchef för Stockholm och Borlänge med målet att behålla den starka tillväxten hos dessa kontor.

– tretton37 har en väldigt tydlig företagskultur med ett starkt fokus på kunskapsdelning och värderingar. Våra höga tillväxtmål är inte satta för sakens skull utan för att kunna öka vår samlade kunskap och på så sätt skapa mer värde för både oss själva och våra kunder. Det synsättet var avgörande när jag tog beslutet att börja här, säger Leyla Schreiber.

– Leyla är en klockren rekrytering för oss. Hon har gedigen erfarenhet från konsultbranschen och känner till marknaden i Stockholm och Borlänge. Dessutom delar hon våra värderingar som bygger på en passion för hantverket och en stark familjeanda. Vi är mycket glada över att Leyla vill vara med att förverkliga vår vision att bygga något stort utan att tumma på kvaliteten någonstans, säger Frank Hennekens, VD på tretton37.

Några av kunderna till tretton37 är Deutsche Bahn, Verisure, Stena Line Travel Group och Alfa Laval.