LG ELECTRONICS ÖPPNAR NORDENS FÖRSTA LG-BUTIK I NYA MALL OF SCANDINAVIA
Hem NyheterEfter Jobbet LG ELECTRONICS ÖPPNAR NORDENS FÖRSTA LG-BUTIK I NYA MALL OF SCANDINAVIA

LG ELECTRONICS ÖPPNAR NORDENS FÖRSTA LG-BUTIK I NYA MALL OF SCANDINAVIA

Publicerat av: Redaktionen

lg– I LG:s första nordiska konceptbutik kommer konsumenter att kunna uppleva det senaste inom hemelektronik, inklusive innovativa OLED-TV, smartklockor och mobiltelefoner.

Stockholm, 12 november, 2015 – Idag öppnar dörrarna till Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia i Solna utanför Stockholm. I samband med invigningen öppnar LG Electronics sin första konceptbutik i Norden, där konsumenter kommer att kunna uppleva det senaste inom teknik och hemmaunderhållning. Butiken är en pop-up store som kommer att vara öppen i Mall of Scandinavia från och med invigningen till och med slutet av januari 2016.

– Det känns väldigt spännande att få möjlighet att i egen regi visa upp några av våra absolut bästa produkter i den premiummiljö som nya Mall of Scandinavia erbjuder, säger Andreas Thiel, Nordic Trade Marketing Specialist på LG Electronics. Jag hoppas att alla konsumenter som besöker oss ska bli både inspirerade och imponerade av våra senaste TV-apparater och smartphones. Vi kommer också att ha fantastiska erbjudanden specifikt för kunder som köper en LG-produkt i vår konceptbutik.

I LG:s konceptbutik kommer konsumenter att kunna se, testa och köpa utvalda produkter ur LG:s premiumsortiment inom hemmaunderhållning, mobiltelefoni och wearables. Bland höjdpunkterna märks bland annat LG:s nya 4K OLED-TV-modeller EG960V och EF950V, den imponerande 105-tums TV-modellen 105UC9, den senaste smartphone-modellen i Googles Nexus-serie, Nexus 5X och den smarta och stilrena smartklockan Watch Urbane.

Konceptet har skapats tillsammans med kommunikationsbyrån Brand Experience Scandinavia.

Om Mall of Scandinavia:

På Mall of Scandinavia samlas det bästa inom mode, sport, skönhet, underhållning, mat, inredning, teknik och mycket annat. Dessutom öppnar Sveriges första IMAX-biograf med Nordens största dukar och VIP-salonger. Upplev shopping och nöjen på ett helt nytt sätt. Mer information på mallofscandinavia.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>