LG lanserar svävande Bluetooth-högtalare som del i nya PJ-serien

LG lanserar svävande Bluetooth-högtalare som del i nya PJ-serien – LG Electronics Nordic

Musik har alltid varit en viktig del av de flesta människors liv. Genom våra mobiltelefoner har vi den alltid med oss men utan högtalare blir det svårt att dela LG lanserar svävande Bluetooth-högtalare som del i nya PJ-serien 1den med andra. Det har gjort att portabla högtalare, från bland annat LG, har fått ett stort genomslag bland musikälskare. LG kommer nu under 2017 att bjuda på modeller utöver det vanliga i form av PJ-serien.

Designad för både öron och ögon

Den nya PJ-serien har en design som sprider ljudet åt alla håll så att du alltid får ett fantastiskt ljud oavsett var du befinner dig i förhållande till högtalaren. Den turbininspirerade designen gör att ljudet sprids perfekt samtidigt som högtalarna ger ett snyggt och tidlöst intryck hemma, på kontoret eller ute i parken. Dubbla passiva högtalarelement ger en fyllig och kraftfull bas som du i normala fall bara återfinner i betydligt större högtalare. Högtalarna är tillverkade i aluminium vilket gör den stryktålig samtidigt som de andas kvalitet. Den är dessutom vattentät och har certifierats enligt IPX7 vilket innebär att den klarar av att sänkas ned en meter under vatten i upp till 30 minuter.

Fyra utföranden för att passa alla behov

PJ-serien består av fyra olika modeller med samma högtalarelement som grund men med olika tilläggsmoduler, som radio eller subwoofer. Samtliga modeller har Bluetooth för att strömma musik från till exempel mobil eller surfplatta. De är även laddningsbara för cirka tio timmars speltid. En av modellerna levereras med en basenhet med inbyggd FM-radio som du enkelt styr via en knappsats. En display på basenheten, som även har inbyggd antenn, visar de aktuella inställningarna. Det lanseras även en modell som utöver FM-radio dessutom är försedd med en DAB-radio speciellt utvecklad för regioner med digitalradiosändningar.

Trådlöst ljud med svävande egenskaper

Den största modellen i serien är PJ9 där basenheten både agerar subwoofer och trådlös laddningsstation. Högtalarmodulen placeras ovanpå basenheten där den svävar med hjälp av elektromagneter. PJ9 med dess subwoofer ger en djupare och fylligare bas samtidigt som den svävande högtalaren ger en nästan magisk känsla.