Liana Technologies med i European Business Awards bland de bästa företagen i Europa
Hem Nyheter Liana Technologies med i European Business Awards bland de bästa företagen i Europa

Liana Technologies med i European Business Awards bland de bästa företagen i Europa

Publicerat av: Redaktionen

Liana Technologies, Finlands ledande mjukvaruföretag inom digital marknadsföring och kommunikation, har valts bland de bästa företagen i Europa i den prestigefyllda företagstävlingen European Business Awards.

Liana Technologies med i European Business Awards bland de bästa företagen i Europa 2Bolaget finns med på listan “Ones to Watch” för Finland och går därmed vidare till nästa fas i tävlingen.

För att komma med på listan ska de valda företagen vara exceptionellt framgångsrika i en av de tolv tävlingskategorier som ingår i European Business Awards och visa att de återspeglar tävlingens kärnvärden – innovation, framgång och etik. Detta år tävlar Liana Technologies i kategorin “Customer and Market Engagement”. För att nå framgång i denna kategori ska företag vara kundinriktade och erbjuda tjänster av hög kvalitet.

“Vi ville ge ett ännu bredare erkännande till europeiska företagens framgång. Det finns mycket talang, hängivenhet och innovationskraft i dessa företag som skapar arbetstillfällen och bedriver tillväxt i sina respektive länder. De framgångsrika företagen på listan ‘Ones to Watch’ blir något att mäta och jämföra sig med för andra företag”, säger Adrian Tripp, VD, European Business Awards.

Samuli Tursas, Liana Technologies VD, är mycket glad över denna utmärkelse och anser att bolagets långsiktiga arbete med kundnöjdhet ligger bakom framgången.

“Vi på Liana har samarbetat med marknadsförare i mer än ett årtionde. Ständig utveckling av teknologi och internet ändrar kundbeteendet, vilket ställer nya krav för professionella inom marknadsföring och kommunikation. Genom att bedriva ett nära samarbete med våra kunder – marknadsförare – har vi kunnat anpassa våra verktyg för att möta de ändrade kraven”, säger Samuli Tursas, VD, Liana Technologies.

Tävlingen fortsätter med att alla valda företag gör ett kort videoinlägg där de presenterar sin verksamhet.

Alla inlägg kan hittas på EBAs webbsida, och den publika omröstningen pågår fram till den 9 maj 2018.

“I vårt videoinlägg presenterar vi kärnan i vår verksamhet och berättar varför vi gör vad vi gör. Dessutom ville vi lyfta fram vår bakgrund som ett nordiskt företag, och därför kommer snön och vintermörkret att spela en roll i videoklippet” berättar Juho Antikainen, Sales Director, Sweden, Liana Technologies.

Nästa steg i tävlingen är att en expertpanel utser de nationella vinnare som ska också bli årets EBA-finalister. De slutliga tolv vinnarna kommer att koras i en galafinal i Warszawa den 22-23 maj 2018.

European Business Awards (EBA) är Europas största företagstävling som arrangeras för elfte året i rad. Tävlingen är öppen för företag från alla branscher och har i år engagerat mer än 33 000 företag från 35 länder. EBA har som mål att erkänna framgång, god företagspraxis och innovation i Europa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>