Libratone lanserar ZIPP-högtalare i sommarfärgerna pastellblå och nude
Hem NyheterEfter Jobbet Libratone lanserar ZIPP-högtalare i sommarfärgerna pastellblå och nude

Libratone lanserar ZIPP-högtalare i sommarfärgerna pastellblå och nude

Publicerat av: Redaktionen

Sommarkollektionen 2017
Libratone expanderar ZIPP-familjen och introducerar två nya färger i sommarkollektionen för 2017. Den nya kollektion möter de senaste trenderna inom livsstil och är ett djärvt avsteg från den helsvarta Nordic Black som lanserades tidigare i år. Först ut är Libratone ZIPP i färgen pastellblå – inspirerad av naturen och designad för att komplettera säsongens hem- och inredningstrender för att ge en vårkänsla till varje hem. Libratone lanserar även Libratone ZIPP i färgen nude. Färgen är enkel och chic och adderar en touch av elegans till hemmet.

Product Management Director på Libratone, Uffe Kjems Hansen, förklarar “Efter att ha analyserat inrednings- och livsstilstrender och ett helt spektrum av färger, beslutade vi om färgernaLibratone lanserar ZIPP-högtalare i sommarfärgerna pastellblå och nude 2 pastellblå och nude, eftersom de bäst representerar säsongen och Libratones varumärke samt kompletterar det redan befintliga utbudet. De nya färgerna riktar sig till alla som älskar signaturdesignen, högtalarens funktionalitet och trendiga kulörer”.

Se mer om processen att ta fram sommarens färger: https://www.youtube.com/watch?v=OnrNQAcUZfE 

Högtalare för alla
Det danska trådlösa högtalarföretaget Libratone är världsberömt för sin ikoniska skandinaviska design, rika ljudupplevelse, utmärkta användarupplevelse samt unika färger och tyger. Det finns en ständigt växande frihet att välja bland – ett urval av ytterligare tio färgglada variationer är tillgängliga och 15 överdrag att välja bland. Högtalarna och dess unika färger är personligt utformade för att passa alla olika typer av stilar och smak.

Musik att röra sig till
Libratone-högtalarna är utrustade med ett snyggt läderhandtag och är konstruerade för att vara lätta och ultraportabla. Libratones högtalare släpper musiken fri och gör att musikälskare kan njuta av sin musik överallt hemma.

  • Förutom att vara ett bärbart inredningselement ger ZIPP en överlägsen 360 graders musikupplevelse.
  • Användaren kan lagra fem Spotify-spellistor eller radiokanaler direkt på ZIPP-enheten.
  • Den dedikerade Libratone-appen tillåter användaren att ansluta upp till sex högtalare i ett multiroom-system.

Återförsäljare och priser
Libratones överdrag i färgerna pastellblå och nude kommer att finnas tillgängliga för 289 kronor på Libratone.se i början av maj 2017 och hos utvalda återförsäljare. ZIPP-högtalaren kostar 2999 kronor och ZIPP Mini 1999 kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>