Hem Nyheter Linedata och HCL Technologies utökar partnerskap

Linedata och HCL Technologies utökar partnerskap

Publicerat av: Redaktionen

Linedata växlar upp sin förändringsresa inom teknisk infrastruktur och förbättrar sina tjänster gentemot kund

Linedata och HCL Technologies utökar partnerskap 3Linedata, en globalt teknologiföretag inom finansbranschen utökar sitt partnerskap med HCL Technologies, Tidigare har Linedata ingått avtal med Inetum (GFI) och Amazon Web Services (AWS) för att förbättra Linedatas privata och publika molninfrastruktur.

Tillsammans med HCL ska Linedata implementera nya teknologier och processer som ska förbättra kvaliteten och skalbarheten på företagets datacenter- och IT-tjänster.

Linedata kommer att använda HCLs säkerhetstjänster, vilka baseras på HCLs globala Cybersecurity Fusion Centers, samt införa nya digitala arbetsplatser baserade på ny teknik.

–       Våra kunder använder många olika processer för digital transformation och som påverkar alla delar av verksamheten, säger Anvaraly Jiva, grundare och CEO på Linedata. Med HCL och övriga teknologipartners snabbar vi på vår förändringsresa kring våra produkter, våra tjänster och vår organisation. HCL ligger långt framme inom digital transformation och partnerskapet innebär att vi förbättrar skalbarheten på vår infrastruktur och ger oss tillgång till några av de mest avancerade tjänsterna i branschen.

Avtalet bygger vidare på Linedatas och HCLs framgångsrika partnerskap som går sju år tillbaka på dess CapitalStream solution, vilken nyligen nylanserades som en helt molnbaserad och global plattform för kommersiella lån.

Sudip Lahiri, SVP and Head of Financial Services, Europe på HCL Technologies, säger:

–       Vi är glada att utöka vår relation med Linedata. Det finns fantastiska synergier mellan bolagen när det gäller innovation och erfarenheter av att arbeta med kunder inom finansbranschen. Partnerskapet är ett bra exempel på hur HCL kan tillföra heltäckande hosting-plattformar och produktutvecklingstjänster för stora fintech-företag. Vår relation med Linedata är dessutom ytterligare ett bevis på de framsteg som HCL har gjort på den franska marknaden under de senaste åren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>