LINK Mobility sömlöst integrerad med Salesforce Marketing Cloud
Hem NyheterMolntjänster LINK Mobility sömlöst integrerad med Salesforce Marketing Cloud

LINK Mobility sömlöst integrerad med Salesforce Marketing Cloud

Publicerat av: Redaktionen

LINK Mobility är sömlöst integrerad med Salesforce Marketing Cloud som möjliggör att företag kan skapa en engagerande kundkommunikation över flera kanaler.

Företag kan skicka traditionella SMS och skapa engagerande landningssidor med LINKs designplattform i Salesforces Journey Builder.

Med LINK Mobilitys plattform integrerat i Salesforce Marketing Cloud kan företag personalisera innehållet, öka konverteringsgraden och erbjuda en rikare kundupplevelse. Genom Salesforce Marketing Cloud har företag möjligheten att skicka vanliga SMS-meddelanden till sin kunddatabas, men de har också möjligheten att skicka Rich SMS. Med Rich SMS kan du förbättra kundupplevelsen genom attraktiva och brandade landningssidor direkt i mobilen.

LINK Mobility sömlöst integrerad med Salesforce Marketing CloudSalesforce Marketing Cloud är en plattform för företag som vill skapa och hantera personliga kundresor. Plattformen har flera olika funktioner för att hantera målgrupper, skräddarsy kundresor och aktivera kunder i olika kanaler. Med denna integration får företag möjligheten att skapa ännu bättre kunddialoger, öka sin försäljning och skapa ett mervärde för sina kunder.

LINKs plattform är sömlöst integrerad i Salesforces Journey Builder, och gör det möjligt att enkelt skapa landningssidor med drag and drop-funktioner.

Här kan du smidigt lägga in videos, bilder, QR-koder, knappar och mycket mer för att designa en attraktiv landningssida med ditt varumärkes logga och färger.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>