Link11 och svenska Progress Distribution samarbetar kring DDoS-skydd

Link11, en ledande utvecklare av molnbaserat DDoS-skydd, meddelar idag att de ingår samarbete med distributören Progress Distribution, som specialiserar sig på informations- och cybersäkerhet.

Link11 och svenska Progress Distribution samarbetar kring DDoS-skydd 1Samarbetet avser hela Norden och innebär att Progress Distribution lägger till Link11:s specialistkompetens inom DDoS i sitt produkterbjudande för återförsäljare, tjänsteleverantörer och slutkunder.

Link11 är specialiserade på DDoS-skydd för både webbplatser och IT-infrastrukturer. Företagets patenterade lösning är alltid aktiv och filtrerar bort skadlig trafik innan den når sitt mål. Tack vare en mycket avancerad och innovativ filterteknik garanterar Link11 kontinuitet för sina kunder, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

– Vårt huvudfokus är vårt återförsäljarnätverk och att erbjuda spännande nya leverantörslösningar som kommer att göra skillnad, både för dem själva och deras respektive kunders verksamhet. Link11 och deras innovativa, marknadsledande och högkvalitativa DDoS-lösningar är en perfekt matchning för oss. Vi är stolta att kunna erbjuda Link11:s 360° DDoS-skydd till våra nuvarande och nya partners, säger Henrik Kindstedt, Nordenchef för Progress Distribution.

– DDoS-hoten förändras hela tiden och under 2018 ökade antalet komplexa DDoS-attacker med flera vektorer från 34 procent till 59 procent. Vårt uppdrag är att göra internet till en säkrare plats genom att erbjuda rätt lösning för att stoppa denna oroväckande utveckling. Vi är mycket glada för vårt samarbete med Progress Distribution som en del av vår internationella satsning. Deras flexibla distributionsmodell innebär att kunden alltid står i centrum och vi ser fram emot att stödja deras återförsäljarnätverk med vår DDoS-expertis, tillägger Eduard Meelhuysen, försäljningschef för EMEA på Link11.