Liselott Byström ny CFO i säkerhetsbolaget TCECUR

[KVINNOR PÅ KANALEN] Liselott Byström utses till ny CFO i TCECUR och efterträder Mats Hellzén som varit inhyrd CFO på konsultbasis sedan i januari 2020. Liselott tillträder rollen den 14 september, 2020.

Liselott Byström ny CFO i säkerhetsbolaget TCECUR 1Liselott har en magisterexamen i ekonomi. Hon kommer närmast från rollen som Head of Group Business Control och Planning på Cavotec, som är en industrikoncern listad på Stockholmsbörsen.

”Liselott är en erfaren och affärsdriven ekonom och hon kommer att tillföra vårt ledningsteam mycket inför vår fortsatta utveckling och tillväxt”, säger Klas Zetterman CEO i TCECUR.

”Jag ser fram emot att tillträda min nya roll på TCECUR och att tillsammans med övriga ledningen bidra till koncernens fortsatta tillväxtresa. Säkerhetsbranschen är en spännande bransch och jag värdesätter TCECURs affärsmodell och entreprenörsanda. Det skall bli jättekul att leda utvecklingen av koncernens ekonomifunktion, i takt med att vi växer, både organiskt och genom förvärv av nya bolag”, säger Liselott Byström.