Logi på ett slott i Tjeckien

[EFTER JOBBET] I den vackra naturen i Vyso?ina-regionen, som kan vara stolt över tre UNESCO-sevärdheter, finner man hotellet Chateau Herálec

Det är rankat som ett av de tio bästa och vackraste slottshotellen i världen. Denna position kommer inte bara av ett brett utbud friskvårdsprocedurer, utan också av personalens vänliga inställning till gästerna.

Herálec

Logi på ett slott i Tjeckien 1


Mcely

Barockslotteti närheten av Prag erbjuder gemytligt boende och framförallt en unik förbindelse med naturen. Hotellet tillhandahåller inte bara en vacker utsikt över omgivningen, utan kommer också att introducera dig till den lokala spa-traditionen och herbalismfilosofin. Trevlig omväxling ger också den biotopiska dammen eller trähusen, där avkopplande massage pågår.

Logi på ett slott i Tjeckien 2

 

Liblice

Norr om Prag,nära staden M?lnik, hittar man det höga barockslottet Liblice. Här bevisar man att slottskomfort, inklusive wellness och spa, kan fås för ett tillgängligt pris. Slottets hotelldel erbjuder rum inredda med antika möbler, och om du inte gillar historisk design kan du nyttja boendet i en modern utbyggnad med utsikt mot slottet.

Logi på ett slott i Tjeckien 3

 

Mer information: CzechTourism Scandinavia and Finland

http://www.czechtourism.com