Logitech expanderar sin serie av mekaniska tangentbord.
Hem Produkt Nyheter Logitech expanderar sin serie av mekaniska tangentbord.

Logitech expanderar sin serie av mekaniska tangentbord.

Publicerat av: Redaktionen

Logitech offentliggjort att man expanderar sin serie av mekaniska tangentbord. Logitech G610 Orion Brown och Logitech G610 Orion Red är byggda med de mekaniska brytarna Cherry MX, anpassningsbar LED-bakbelysning i vitt ljus och dedikerade kontroller för att spela, pausa eller stänga av din bakgrundsmusik. De nya mekaniska tangentborden integrerar industriledande teknologi och konstruktionskvalitet i en unik design för att leverera den ultimata spelupplevelsen.

hsj1yqpqybpdvifidevx”Tangentbordsentusiaster vill ha ett stort urval” säger Ujesh Desai, Vice President och Manager of Gaming på Logitech. ”Våra nya G610 Orion-tangentbord levererar en clean, sofistikerad design tillsammans med våra mekaniska brytare”. Varenda aspekt av tangentbordet – från de minsta detaljerna såsom den matta texturen och den flätade kabeln till de mest komplexa såsom den intelligenta vita LED-bakbelysningen och de mekaniska brytarna är byggda med precision och designade för att du ska kunna prestera bättre. Resultatet är en industriledande teknologi och konstruktionskvalitet i en unik design.

Cherry MX-brytarna som finns i båda tangentborden är industristandard för mekaniska tangentbord. De klarar över 50 miljoner knapptryckningar och är skapade för att ge omedelbar respons. De tysta Cherry MX Brown-brytarna har en taktil bula för att ge dig feedback medan du skriver och de lika tysta Cherry MX Red-brytarna har ett linjärt nedslag för blixtsnabb aktivering.

Bakbelysningen är anpassningsbar genom Logitech Gaming Software för att du ska kunna skräddarsy ditt system av spells och andra kommandon. Du kan även synkronisera tangentborden med dina andra Logitechprodukter för att de ska visa samma ljusmönster.

Tangentborden är skapta med dedikerade mediakontroller så att du ska kunna spela, pausa och stänga av ljudet. Med bara ett knapptryck kan du ändra volymen eller byta låt – helt utan att lämna ditt spel.

Logitech G610 Orion Brown och Logitech G610 Orion Red förväntas att finnas tillgängliga i Europa i början av april 2016 till det rekommenderade priset 1499 kronor. Besökgaming.logitech.com eller vår blogg för mer information.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>