LogRhythm och Dell EMC tecknar globalt återförsäljaravtal

Datasäkerhetsföretaget LogRhythm har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Dell EMC som innebär att Dell EMC blir global återförsäljare av LogRhythms produkter.

Avtalet är en utveckling av ett mångårigt samarbete där LogRhythm i dag är en av Dell EMC:s största OEM-kunder.

– Vi är glada över att fortsätta vårt långa samarbete med LogRhythm. Tillsammans kommer vi också att arbeta för att främja innovation som skyddar företag och organisationer från skadliga hot, säger Joyce Mullen, ansvarig för globala OEM- och IoT-lösningar på Dell EMC.

Marknaden för avancerade säkerhetslösningar är i mycket stark tillväxt och förväntas enligt Gartner omsätta 23 miljarder dollar år 2020.

micke
Mike Reagan, marknadschef på LogRhythm

LogRhythms säkerhets- och analysplattform används för att automatisera upptäckt, prioritera och oskadliggöra cyberhot. Företagets prisbelönta plattform förenar på ett unikt sätt nästa generations SIEM (Security Information and Event Management), logghantering, nätverks- och arbetsstationsövervakning med avancerad säkerhetsanalys. LogRhythms lösningar bidrar även till att företag kan möta olika regelverk inom IT- och informationssäkerhet.

– Efterfrågan på lösningar som kan upptäcka och neutralisera cyberhot innan de orsakar allvarlig skada har aldrig varit större än nu. Samarbetet med Dell EMC stärker vår förmåga att få en hävstångseffekt på en global marknad i mycket stark tillväxt, säger Mike Reagan, marknadschef på LogRhythm.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet (på engelska).

Post Comment