LogRhythm och Dell EMC tecknar globalt återförsäljaravtal
Hem LeverantörEMC LogRhythm och Dell EMC tecknar globalt återförsäljaravtal

LogRhythm och Dell EMC tecknar globalt återförsäljaravtal

Publicerat av: Redaktionen

Datasäkerhetsföretaget LogRhythm har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Dell EMC som innebär att Dell EMC blir global återförsäljare av LogRhythms produkter.

Avtalet är en utveckling av ett mångårigt samarbete där LogRhythm i dag är en av Dell EMC:s största OEM-kunder.

– Vi är glada över att fortsätta vårt långa samarbete med LogRhythm. Tillsammans kommer vi också att arbeta för att främja innovation som skyddar företag och organisationer från skadliga hot, säger Joyce Mullen, ansvarig för globala OEM- och IoT-lösningar på Dell EMC.

Marknaden för avancerade säkerhetslösningar är i mycket stark tillväxt och förväntas enligt Gartner omsätta 23 miljarder dollar år 2020.

LogRhythm och Dell EMC tecknar globalt återförsäljaravtal

Mike Reagan, marknadschef på LogRhythm

LogRhythms säkerhets- och analysplattform används för att automatisera upptäckt, prioritera och oskadliggöra cyberhot. Företagets prisbelönta plattform förenar på ett unikt sätt nästa generations SIEM (Security Information and Event Management), logghantering, nätverks- och arbetsstationsövervakning med avancerad säkerhetsanalys. LogRhythms lösningar bidrar även till att företag kan möta olika regelverk inom IT- och informationssäkerhet.

– Efterfrågan på lösningar som kan upptäcka och neutralisera cyberhot innan de orsakar allvarlig skada har aldrig varit större än nu. Samarbetet med Dell EMC stärker vår förmåga att få en hävstångseffekt på en global marknad i mycket stark tillväxt, säger Mike Reagan, marknadschef på LogRhythm.

Klicka här för att läsa pressmeddelandet i sin helhet (på engelska).

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>