Lookout introducerar branschens enda säkerhetsplattform som når både användarenheterna och molnet
Hem Säkerhet Lookout introducerar nu branschens enda säkerhetsplattform som når både användarenheterna och molnet

Lookout introducerar nu branschens enda säkerhetsplattform som når både användarenheterna och molnet

Publicerat av: Redaktionen

Lookouts Cloud Security Platform konsoliderar säkerheten för användarnas enheter med säkerheten för molntjänster.

På så sätt minskar plattformen företagens risker och behandlar attacker på ett enhetligt sätt på oavsett om de drabbar mobiler, applikationer eller data.

Lookout, Inc. är ett företag som erbjuder säkerhet för användarenhet och molnet. De kan nu introducera ökad funktionalitet och funktionsförbättringar till sin Lookout Cloud Security Platform. Den molnbaserade plattformen innehåller nu ett enhetligt verktyg för hantering och tillämpning av säkerhetspolicyn på alla mobila enheter, molnet, webbaserade och andra appar. En ytterligare förbättring är en bättre överblick av hanteringen av säkerheten.

Specialbyggd säkerhet för hybridarbetskraft
Enligt en nyligen genomförd Gartner-undersökning arbetar 60 % av kunskapsarbetarna på distans. Dessutom visar en rapport från Zippia att 75 % av de anställda använder sina privata mobiltelefoner i arbetet. Eftersom verksamheter vill fortsätta ge anställda möjlighet att arbeta på distans, antingen 100 % av tiden eller i en hybridmodell, kommer de också fortsätta använda mobila enheter för att komma åt företagsapplikationer. Många använder applikationer som finns i molnet och använder enheter som inte hanteras av företagets IT. Detta ökar behovet av en säkerhetslösning utformad för den flexibla arbetsstyrkan. Lösningen behöver följa och skydda företagsdata var den än befinner sig eller vart den är flyttas.

”Punktbaserade säkerhetslösningar är kaotiska att hantera, skapar säkerhetsluckor och ger en dålig slutanvändarupplevelse som påverkar produktiviteten för hybridarbetskraften”, säger Chris Rodriquez, researchchef på IDC. ”Lookouts Cloud Security Platform tar itu med dessa problem och skapar en enhetlig lösning som inte bara ger en heltäckande säkerhetsstrategi från användarenheter till molnet, utan dessutom ger sinnesfrid för IT- och säkerhetsansvariga.”

Lookout introducerar branschens enda säkerhetsplattform som når både användarenheterna och molnet

Jim Dolce, vd på Lookout

Lookout Cloud Security Platform kombinerar Security Service Edge (SSE) och enhetssäkerhet. På så sätt kan den skydda användare och data oavsett var den finns. Plattformen övervakar kontinuerligt risknivån för användare och enheter för att ge dynamisk och granulär access med nolltillit. Tillgången baserar sig på hur känsliga appar och data är. Detta gör det möjligt för verksamheter att skydda sina anställda, deras enheter, applikationer och data från obehörig åtkomst och externa hot.

Den utökade plattformen ger möjlighet att utnyttja information om aktuella hot från mobila enhet, och använda denna information för att fatta bättre beslut även för molnsäkerheten.

”Den digitala transformationen och den ökade användningen av molntjänster har gjort distansarbetet allt vanligare. Det samma gäller mobiler och olika enheter som inte hanteras av verksamheterna. Detta kan i sin tur exponera organisationer för nya säkerhetsluckor som är mogna att utnyttjas av cyberbrottslingar”, säger Jim Dolce, vd på Lookout.
“Lookouts uppdrag är att säkra och stärka den digitala framtiden där mobilitet och moln är avgörande för allt vi gör på arbetet och fritiden. Vår plattform som skyddar ändå från mobilenheter till molnet säkerställer att din data är skyddad – oavsett enhet, användare eller plats.”

Lookouts Cloud Security Platform kombinerar flera funktioner och tjänster:

  • Lookout Mobile Endpoint Security möjliggör säker produktivitet från mobila enheter● Lookout Secure Private Access är en molnlevererad ZTNA-lösning (zero trust network access)

    ● Lookout Secure Internet Access är en molnlevererad säker webbgateway (SWG), som inkluderar Firewall as a Service (FWaaS).

    ● Lookout Secure Cloud Access, företagets lösning för säker molnåtkomst (CASB).

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>