Lookout lanserar nytt återförsäljarprogram för att möta efterfrågan på integrerad Endpoint-to-Cloud-säkerhet
Hem NyheterSäkerhet Lookout lanserar nytt återförsäljarprogram för att möta efterfrågan på integrerad Endpoint-to-Cloud-säkerhet

Lookout lanserar nytt återförsäljarprogram för att möta efterfrågan på integrerad Endpoint-to-Cloud-säkerhet

Publicerat av: Redaktionen

Cybersäkerhetsföretaget Lookout presenterar nu sitt nya globala program för återförsäljare.

Lookout lanserar nytt återförsäljarprogram för att möta efterfrågan på integrerad Endpoint-to-Cloud-säkerhet

Det nya programmet är utformat efter feedback från återförsäljare och är tänkt att ge ett mer attraktivt erbjudande till försäljningskanalen.

Återförsäljare kommer få en rad fördelar, mer omfattande utbildning, olika slags försäljningsstöd och marknadsföringsresurser.

Lookout förvärvade nyligen företaget CipherCloud vilket innebär att båda företagens återförsäljare framöver kan kunna marknadsföra Lookouts integrerade säkerhetsplattform, den första på marknaden som säkrar kundernas verksamheter hela vägen från enheterna till molnet.

”Vi vet att säkra anslutningar mellan enheter och moln kommer vara högsta prioritet för företag och verksamheter. Särskilt som många medarbetare fortsätter arbeta på distans även efter att pandemin avtagit,” säger Gert-Jan Schenk, försäljningsansvarig, Lookout. ”För att möjliggöra verksamheters digitalisering har vi gjort om vårt partnerprogram så det blir enklare för återförsäljare att nå framgång.”

John Olve Andersen, Chef för produktinnovation på Techstep Norden, säger:
“Techstep är partner till Lookout i Norden och vi tar deras hjälp för att lösa våra kunders säkerhetsutmaningar. Vi uppskattar att Lookout kontinuerligt utvecklar sina produkter så att de kan skydda människor och det de jobbar med oavsett vilken plats de arbetar från. Vi ser fram emot ett fortsatt lyckat samarbete och kommer delta i Lookouts nya partnerprogram.”

Nyheter i partnerprogrammet:

Det nya programmet innehåller två partnernivåer: Elite och Select. Lookout har förenklat sina tidigare partnernivåer i syfte att kunna ge mer erkännande till återförsäljare som uppvisat hög kompetens och nått bra resultat. De blir också berättigade till förmåner som stärker deras möjligheter på marknaden, ökar lönsamheten och ger möjlighet för återförsäljare att differentiera sig.

Partnernivån Elite ger bland annat mer rabatter, större marknadsföringsresurser, ökade möjligheter att erbjuda konsulttjänster och tillgång till insikter från Lookout Threat Intelligence-teamet.

Lookout Partner Academy: Utbildnings- och certifieringsplattformen Lookout Partner Academy ger återförsäljarna tillgång till onlinekurser. När kurserna genomförts kan återförsäljaren utses till Lookout Qualified. Plattformen blir tillgänglig senare i vår.

Partnerportal: Portalen har uppdaterats och det ska nu bli enklare att registrera och överblicka sina pågående affärsmöjligheter, hitta de viktigaste dokumenten som behövs för samtalen med prospekts och kunder samt hålla sig uppdaterad om de senaste nyheterna och produktuppdateringarna.

Behovet av en enhetlig och integrerad säkerhetslösning från användarnas enheter till molnet ökar, vilket har flera orsaker. Det handlar om att distansarbetet ökar, att fler använder molntjänster och att företags datacenter flyttat till molnet. För att ha en hög nivå av säkerhet måste en verksamhet kunna följa det som sker – oavsett var det händer – och dessutom ha möjlighet att genomdriva nödvändiga säkerhetspolicyer. Det är bara en integrerad lösning som kan hantera avancerade attacker och täppa till de luckor som finns mellan den mängd punktprodukter från olika leverantörer som ofta används.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>