Lösning hjälper företag att öka värdet på analysklar SAP-data på AWS
Hem NyheterMolntjänsterAWS Lösning hjälper företag att öka värdet på analysklar SAP-data på AWS

Lösning hjälper företag att öka värdet på analysklar SAP-data på AWS

Publicerat av: Redaktionen

Qlik tillkännager nu en utökning av samarbetet med Amazon Web Services (AWS) genom lanseringen av en lösning som hjälper företag att öka värdet från SAP-data med molnanalys.

Lösning hjälper företag att öka värdet på analysklar SAP-data på AWS

Kunder kan nu sömlöst och enkelt utnyttja Qlik Data Integration för att leverera realtids-och analysklar data från sina SAP-system till AWS, vilket påskyndar och möjliggör molndatalagring, datasjöar och maskininlärningsinitiativ.

– Kunderna är angelägna att föra in SAP-data i AWS och utnyttja AWS som en innovationsplattform för att öka kraften i det datadrivna beslutsfattandet. Vi är glada över att arbeta tillsammans med Qlik i Qlik Data Integration-lösningen, som är utformad för att hjälpa kunder att påskynda migreringen av SAP-data i stor skala på AWS, kombinera den med icke-SAP-data och förbättra påverkan och värdet av all deras data, säger Fernando Castillo, chef för SAP Partner Network och SAP Alliance på AWS.

Qlik har mer än ett decenniums erfarenhet och expertis gällande att komma åt och omvandla SAP-data för analys. Qlik Data Integration låser upp och levererar SAPs komplexa datastrukturer till format som är optimerade för AWS, samt automatiserar processen att generera analysklara datauppsättningar för datalagring eller datasjöar. Resultatet är snabbare tid till värde och minskad total ägandekostnad för molnanalysprojekt, samt fördelen att kunna sammanföra SAP-data med icke-SAP-data för mer värdefull realtids- och förutsägbar analys.

– Förmågan att enklare komma åt och integrera SAP-data för analys för att förbättra beslutfattandet låser upp en betydande värdekälla från en av våra mest viktiga datatillgångar. Med Qlik Data Integration som förser vår AWS-miljö med SAP har vi bättre möjligheter för att låsa upp värdet av vår SAP-data som en del av vår större resa mot att bli fullt ut datadrivna genom hela organisationen, säger Clint Clark, VP Finance Performance Systems och Data på Schneider Electric.

Qlik Data Integration-lösningen på AWS ger kunderna:

  • -Realtidsinmatning (Change Data Capture) av SAP-data till många AWS-tjänster
  • -Avkodning av SAPs egenskapade datastrukturer
  • -Automatiserad kartläggning och generering av datamodeller för analys
  • -Stöd för alla grund- och branschspecifika SAP-moduler
  • -Stöd för SAP som körs lokalt eller i molnet
  • -Expertis inom SAP-datahantering, integration och analys
  • -Möjlighet att genomföra köp på AWS Marketplace

– Företag letar efter kostnadseffektiva, agila och moderna sätt att föra in sin SAP-data i sina molnanalysstrategier. Qlik Data Integration är i en unik position där man kan hjälpa kunder som vill leverera dataflöden i realtid och optimera integration med SAP och AWS. Vi är glada över vår fortsatta relation med AWS och över att kunna leverera en beprövad lösning för att driva SAP-data in i molnet för analys och åtgärder till våra kunder, säger Itamar Ankorion, SVP of Technology Alliances på Qlik.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>