M-Files har tilldelats utmärkelsen som en stark aktör av oberoende forskningsfirma
Hem Teknik M-Files har tilldelats utmärkelsen som en stark aktör av oberoende forskningsfirma

M-Files har tilldelats utmärkelsen som en stark aktör av oberoende forskningsfirma

Publicerat av: Redaktionen

M-Files,  det intelligenta informationshanteringsföretaget, presenterade i dag nyheten att ha tilldelats utmärkelsen som stark aktör i rapporten The Forrester Wave™ Content Platforms för Q2 2021.

Teknikplattformen fick högsta betyg inom metadata i utvärderingen med 25 kriterier bland 14 utvalda leverantörer av innehållsplattformar.

Forrester uppgav i rapporten att “M-Files fortsätter att utmärka sig utifrån ett starkt metadatacentrerat perspektiv när verksamheten fulländar sin utveckling mot en SaaS-baserad innehållsplattform som bygger på molnplattformen Microsoft Azure”.

Forrester noterade även följande: 

  • “M-Files erbjuder robusta funktioner för exempelvis metadata, sökning och flexibla migrerings- och samordningsverktyg”
  • ”Referenskunder är mycket nöjda med M-Files sökfunktioner, arbetsflödes- och supporttjänster samt professionella tjänster.”
  • ”Överväg M-Files i de användningsområden som kräver en stark metadatamodell som möjliggör automatisk dokumentkategorisering, regeltillämpning i livscykler och bearbetning av processer.”

“Vi anser att utmärkelsen som stark aktör i Forrester Wave-rapporten är bevis på vår visionära metod, de grundläggande elementen som utgör intelligenta arbetsflöden och automatisering av affärsprocesser för kunskapsarbetare som möjliggör ett smartare sätt att arbeta”, sa Antti Nivala, grundare och vd på M-Files.

M-Files har tilldelats utmärkelsen som en stark aktör av oberoende forskningsfirma

Antti Nivala, grundare och vd på M-Files

”Vår plattform hjälper användare och placerar innehåll och information i sitt rätta sammanhang.” M-Files ser även Forresters utmärkelse som en bekräftelse på företagets unika tjänster för samverkan, som gör att kunder kan ansluta till många externa lagringsplatser och ger användare åtkomst och möjlighet att hantera allt innehåll via M-Files.

Forrester-rapporten beskriver vad kunder bör titta på hos olika tillverkare av innehållsplattformar;

“Leverantörer som investerar i intern ämnesexpertis och partnerstrategier för att tillgodose specifik efterfrågan använder dessa teknikkrav för att förbättra grundläggande plattformsfunktioner och tillhandahålla paketerade appar eller ramverk som hjälper kunden att snabbt driftsätta vertikala och innehållsrika lösningar.”

I utvärderingen av M-Files hävdar Forrester; “Företagets marknadsinriktning för vertikala lösningar fortsätter att utvecklas i och med lanseringen av paketerade appar som tillgodoser branschens behov, till exempel företagstjänster och professionella tjänster, konstruktion och teknik samt tillverkning.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>