Malin Nielsen – ny VP HR and Talent Management
Hem Nyheter Malin Nielsen – ny VP HR and Talent Management

Malin Nielsen – ny VP HR and Talent Management

Publicerat av: Redaktionen

Malin Nielsen är ny VP HR and Talent Management och kommer närmast från Semcon och börjar sin anställning på Sigma under oktober månad.

– Vi är väldigt stolta och glada att Malin valt Sigma som sin nästa arbetsgivare. Vår ambition att bli det bästa IT konsultföretaget förutsätter att vi lyckas attrahera, behålla och utveckla dom bästa talangerna. Malins roll är därför central i vår fortsatta framgång. Medarbetarna är vår största tillgång, men vi behöver bli många fler, säger Lars Kry som är VD för Sigma IT Consulting.Malin Nielsen - ny VP HR and Talent Management 2

Malin Nielsen har en masterutbildning inom Human Resources från Linköpings Universitet och har lång erfarenhet inom ledarutveckling och talent management i rollen som HR-ansvarig på olika företag.

– Att arbeta med Talent Management och ledarutveckling på ett snabbfotat konsultbolag som Sigma ITC är något av en drömroll, eftersom dessa frågor är en självklar del av företagets affär, säger Malin Nielsen.

Sigma IT Consulting är ett dotterbolag inom Sigmakoncernen, som är en ledande konsultgrupp med spetskompetens inom teknik och IT, strategi och kommunikation.

– Sigmas övergripande vision om en bättre morgondag, både för våra kunder, våra konsulter och samhället i stort är väldigt tydlig för alla inom Sigma. Våra värderingar, att vi älskar det vi gör och får saker att hända, stödjer visionen. Jag är glad att vår nya HR-chef delar samma värderingar och dessutom har erfarenhet från branschen, säger Lars Kry.

– Det känns häftigt med ett företag där värderingar och vision är bärande i arbetet för att bli bäst på innovationer inom sitt område. Vem vill inte arbeta för att skapa en bättre morgondag? Jag ser verkligen fram emot att vara en del av Sigma ITCs resa, avslutar Malin.

Malin Nielsen tillträder sin tjänst under oktober med placering i Göteborg. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen och rapportera till VD.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>