Malux fyller 50 år!
Hem Nyheter Malux fyller 50 år!

Malux fyller 50 år!

Publicerat av: Redaktionen

Idag fyller vi 50år!!!

Historien om Malux tar sin början under våren 1961 då den tyskfödde entreprenören Helmut Schulze grundade företaget El-centralen i Örnsköldsvik.

Med elinstallationer som kärnverksamhet och fokus på kvalitet fick företaget snabbt en handfull anställda. Helmut Schulze blev på kort tid känd som en karismatisk entreprenör med stark framåtanda. Ingenting var omöjligt.

Malux fyller 50 år!I takt med att verksamheten växte och antalet anställda ökade, blev en bolagisering ett naturligt steg. Därför grundades Malux Elektro AB den 24 oktober, 1972. Ett bolag som specialiserade sig på marknadsföring och försäljning av explosionsskyddat materiel, belysning och rörpost.

Vi riktar ett STORT TACK till alla tidigare och nuvarande anställda, till kunder, leverantörer och samarbetspartners! TACK för 50 fantastiska år! Nu kör vi full fart mot 100!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>