Måns Lindman ska utveckla Sophos partnerarbete i Norden och Baltikum

Med över 20 års erfarenhet från IT- och kommunikationsbranschen kommer Måns Channel Account Executiv,  att ansvara för att utveckla Sophos samarbete med partner i Norden och Baltikum.

Måns Lindman ska utveckla Sophos partnerarbete i Norden och Baltikum 1
Måns Lindman, Channel Account Executive, Sophos

– Vi har en uttalad strategi att sälja Sophos lösningar genom ett starkt partnernätverk. Måns kunskap och gedigna erfarenhet inom säkerhetsfrågor och mobilitet är särskilt värdefull i det arbetet. Att Måns dessutom haft flera roller inom återförsäljnings- och tillverkningsledet gör också att vi får en ännu större erfarenhetsbank som kommer Sophos och våra partner till del, säger Ola Björling, ansvarig för Sophos i Norden och Baltikum.

– Sophos befinner sig i en spännande tillväxtfas som jag vill hjälpa till att driva och vara en del av. Våra partner kommer alltid vara vårt primära fokus och i min roll vill jag hjälpa dem att hitta nya möjligheter att erbjuda nästa generations IT-säkerhet till sina kunder. Jag drivs av att bygga relationer genom att alltid vara närvarande ute på fältet. Det är där man har möjlighet att utveckla och inspirera andra att se nya möjligheter. Det gäller i högsta grad inom ett område som IT-säkerhet, kommenterar Måns Lindman.

Måns har tidigare arbetat på bland annat Atea, Konica Minolta, Roxio och Network Technical. Några av de områden han fokuserar på är IT-tjänster, förändringsprojekt, mobilitet och säkerhet.