Hem Kvinnor på Kanalen Margareta Brauns tar över rollen som VD för Frontit Norrköping

Margareta Brauns tar över rollen som VD för Frontit Norrköping

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Margareta Brauns började på Frontit i augusti 2016, då i rollen som affärsansvarig och har senast varit VD för ett annat dotterbolag inom koncernen.

Margareta Brauns tar över rollen som VD för Frontit Norrköping 3Hon tar nu över som VD i Norrköping efter Maria Kleringer som valt att lämna bolaget. Frontit Norrköping består av ca 30 medarbetare med stor erfarenhet inom offentlig sektor, såsom myndigheter, regioner, kommuner men även inom industri och privat sektor.

Margareta har lång erfarenhet inom Frontit och konsultbranschen. Hon har tidigare byggt upp och drivit ett liknande bolag i koncernen, arbetat med försäljning samt drivit utvecklingen och marknadspositionen av våra tjänster.

”Jag är mycket glad över det förtroende jag har fått att fortsätta utveckla Frontit tillsammans med våra fantastiska kunder i Norrköpingsregionen. I regionen finns det många samhällsviktiga företag och organisationer där vi har mycket goda relationer tack vare våra duktiga och professionella konsulter. Det är med stor ödmjukhet och förväntan som jag tar över rodret och jag ser verkligen fram emot att hjälpa våra kunder att lyckas med sina utmaningar.” säger Margareta Brauns.

Anneli Angeling, koncern-VD på Frontit, ser fram emot att få Margareta ombord i rollen som ansvarig för Frontits verksamhet i Norrköping.

” Med Margareta på plats fortsätter vi arbetet med att utveckla Frontit Norrköping och positionera oss som en förändringspartner till våra kunder. Margareta tar med sig gedigen kompetens inom både projektstyrning och verksamhetsutveckling och blir en stor tillgång för oss i regionen. Med hennes erfarenhet som ledare i liknande verksamhet känns det tryggt att hon nu tar över” säger Anneli Angeling.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>