Marketplace – bäst i Europa

En unik digital kundresa i automatiserade leveranser av molntjänster.

Marketplace – bäst i Europa 1
Bild från vänster: Torbjörn Schön Director Value and Cloud Business Ingram Micro, Göran Gustavsson COO Advania, Daniel Albertsson Nordic Cloud Manager Advania, Anton Skornas Cloud Business Developer Advania, Renee Bergeron Senior Vice President Global Cloud, Ingram Micro

Så löd motiveringen när Advania Marketplace nyligen tog emot priset som bästa Scale Partner Europe av den globala IT-distributören Ingram Micro.

”Utmärkelsen som årets Scale partner Europe bär vi med stolthet. Det är ett kvitto på ett professionellt och väl fungerande samarbete mellan leverantörer, distributörer och en framåtlutad integratör som Advania. Det är en bra tjänst som först och främst gynnar våra slutkunder,” säger Daniel Albertsson, Nordisk Manager för Cloud services på Advania.

Bakom utmärkelsen ligger Ingram Micros ranking av partners där de bedöms efter mognadsgrad i fyra kategorier: Tillväxt, bredd, djup och den högsta kategorin där man rankar förmågan att skala affären. Det är alltså i denna kategori som Advania anses vara bäst i Europa.

För att kvala in till att vara en så kallad Scale partner, och därmed tävla om utmärkelser, måste man som partner ha mer än tio molntjänster i erbjudandet där även infrastruktur som tjänst och managerade tjänster ingår. Dessutom krävs en digital helhetsupplevelse för kunderna på en helt automatiserad marknadsplats.

Motiveringen för Advania som bästa Scale Partner Europé lyder:

”Advania erbjuder en unik digital kundresa i en helautomatiserad leverans av molntjänster och överträffar återigen med en tillväxt långt över snittet i branschen”.