Media Markt bjuder stockholmare på klapptaxi inför jul

Media Markt tar hjälp av Taxi Stockholm för leveranser av nätköpta varor till jul. Klappar som köpts i nätbutiken från den 20 december körs ut till kundens dörr kvällen innan julafton.

– Med detta förlänger vi julhandeln även i Media Markts online-kanal till de kunder som inte har möjlighet att ta sig till våra varuhus samtidigt som vi testar ett nytt leveranskoncept som förhoppningsvis går att köra vidare på, säger Carl Lumsden, logistikansvarig på Media Markt, i ett pressmeddelande.

Tjänsten kommer enligt kedjan kommunikationschef Anna Sjödin inte att kosta någonting för kunderna.

Ett tusental taxibilar är inblandade i konceptet som kedjan gärna vill lyfta fram det som något av ett nytänkande. Att taxi kör bud är förvisso inget nytt, det gör de flesta bolag regelbundet. Men även Taxi Stockholm ser det här upplägget som ett sätt att marknadsföra sina tjänster.

– För oss på Taxi Stockholm är det viktigt att hitta enkla lösningar på våra kunders vardagsproblem, oavsett om de är stora eller små. Vi värnar om stockholmarna och vill på det här sättet ta chansen att önska dem en riktigt god jul, säger Hans-Ole Lomstedt, marknads- och försäljningschef på Taxi Stockholm.

Erbjudandet kommer att börja gälla från och med imorgon i Stockholmsområdet.

Post Comment