Hem EVENTEvent Bevakning Microsoft Ignite 2019: säkra, intelligenta verktyg och tjänster för företag i fokus

Microsoft Ignite 2019: säkra, intelligenta verktyg och tjänster för företag i fokus

Publicerat av: Redaktionen

Nu är nästan varje företag ett mjukvaruföretag och tekniken är djupt integrerad genom hela företagets arbetsflöden och inom individens produktivitet.

Microsoft Ignite 2019: säkra, intelligenta verktyg och tjänster för företag i fokus 2

Microsoft CEO Satya Nadella on stage at Microsoft Ignite

Digitaliseringen gör att IT-proffsen och utvecklarna blir viktigare än någonsin tidigare. Därför välkomnar vi över 26 000 IT-proffs, beslutsfattare och utvecklare att upptäcka den senaste tekniken under Microsoft Ignite 2019 i Orlando i USA.

– Under den kommande veckan kommer vi att presentera en bred uppsättning nya verktyg och tjänster. Det handlar mycket om säkerhet och AI, hur organisationer av alla storlekar kan skapa än mer värde av sin data och dra nytta av verktyg i Azure oavsett vilken molnleverantör de använder, säger Annica Wallenbro Stojcevski, Affärsområdeschef för Cloud & AI på Microsoft i Sverige.

Här är några av höjdpunkterna från dagens presentation:

  • Vi presenterar Azure Synapse Analytics, en ny tjänst som sammanfogar Azure SQL Data Warehouse med nya förbättringar som hjälper kunder att använda sin data mer effektivt genom att dra fram insikter från alla datakällor, informationslager och big data analytics-system.
  • Vi lanserar en förhandsvisning av Azure Arc, som erbjuder Azure-tjänster och hantering till kunder som ligger på andra moln eller infrastrukturer, inklusive de från Amazon och Google.
  • Vi delar en förhandsvisning av en ny robotiserad processautomatisering i Power Automate (tidigare Microsoft Flow) kallad UI flows, som låter användare omvandla manuella uppgifter till automatiserade arbetsflöden genom att spela in och spela upp händelser över mjukvara som inte stödjer programmeringsgränssnitt med peka och klicka.
  • Vi presenterar Project Cortex, den första nya Microsoft 365-tjänsten sedan lanseringen av Microsoft Teams och en hörnsten av Microsofts vision att omvandla kunskap och inlärning för kunder. Project Cortex använder AI för att resonera över din organisations data och automatiskt organisera den i delade teman så som projekt och kunder.

Vi implementerar nya funktioner i Microsoft 365:

  • Play My Emails i Outlook för iOS Cortana använder naturliga röster och språkigenkänning bland annat för att läsa upp nya e-postmeddelanden och dela schemaändringar.
  • Ny röstförbättring i Stream använder maskinlärningsalgoritmer för att upptäcka och eliminera oönskade bakgrundsljud i videoklipp.
  • Med den nya Teams Chatknappen i Outlook blir det enklare att flytta långa e-postslingor från din e-post till en Teams-chat.
  • Vi introducerar nya Microsoft Edge och Microsoft Bing, förbättrade med unika lösningar inklusive en uppdatering som sammankopplar internet med ditt intranät via Microsoft Search i Bing. Dessutom lanseras en kraftfull sekretessfunktion som kommer som standard, och möjligheten att flytta dig från webbsök direkt till appar i Microsoft Office.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>