Microsoft lanserar Office 2016

I dag inleder Microsoft den globala lanseringen av Office 2016, det senaste tillskottet av appar för Microsofts molnbaserade prenumerationstjänst Office 365. Med Office 2016 blir det enklare att samarbeta, och Microsofts produktivitetsverktyg finns nu tillgängligt för PC och Mac-användare världen över. Microsoft lanserar även nya tjänster och integrerade appar som underlättar samarbete och ökar produktiviteten för individer och företag.

Nya Office tar bort det jobbiga med att jobba tillsammans!

Image_eBookPromo3_351x115

Sättet på vilket människor arbetar har förändrats dramatiskt. Och därför är Microsoft så fokuserade på att hitta nya lösningar för produktivitet och verksamhetsprocesser i en värld där mobilen och molnet kommer först”, säger Satya Nadella, VD för Microsoft.

Våra senaste innovationer tar ett stort steg framåt i att transformera Office från en kontorssvit med individuella appar för produktivitet, till en grupp appar och tjänster som är sammankopplade för det moderna arbetslivet, för samarbete och teamwork.”

Nya versioner av Office-appar, och mycket mer.

Med Office 2016 lanseras nya versioner av Office-appar för Windows 10, bland annat Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio och Access. Genom att prenumerera på Office 365 har du som användare alltid tillgång till de senaste versionerna – oavsett om du använder Office på mobil, surfplatta eller dator. Med en prenumeration får användarna också tillgång till nya och uppdaterade tjänster så som OneDrive (lagring i molnet), Skype for Business, Delve, Yammer och säkerhetstjänster för företag.

Tillsammans med Windows 10 är det nya Office den bästa lösningen för att samarbeta och få saker gjort, själv eller tillsammans med kollegor på ett enkelt och produktivt sätt. De nya Office 2016 apparna fungerar utmärkt på Windows, inklusive den nyligen lanserade appen Sway, som låter dig skapa delningsbara och interaktiva presentationer som ser utmärkta ut på alla skärmar. Windows Hello låter dig dessutom logga in på Windows och Office 365 i ett enda enkelt steg. Office Mobile apps som körs på Windows 10 underlättar för dig att vara riktigt produktiv – även när du är på språng. Och med nya Continuum kan du dessutom använda din telefon som om den vore en dator.

Byggt för samarbete

De nya Office 2016 apparna gör det enklare att samarbeta och river barriärerna som håller dig och dina kollegor ifrån att nå affärsmål, bli mer produktiva, och lyckas, tillsammans. Med Office 2016 presenterar Microsoft:

  • Co-Authoring, en funktion som nu finns i Word, PowerPoint och OneNote. Co-Authoring låter dig samarbeta i programmen tillsammans med andra, och gör att du kan se andras ändringar i dokumentet i realtid.
  • Skype-app integration i Office Online låter dig skicka direkmeddelanden, dela skärm, och prata eller videochatta direkt med en kollega eller klasskamrat direkt i ditt dokument.
  • Office 365 groups, är nu en integrerad del av Outlook 2016 appen och finns på din mobila enhet via Outlook Groups appen, vilket ger en enhetlig känsla genom hela Office kontorssviten.

Post Comment