Hem EVENTEvent Bevakning Microsoft TechDays 2019 – teknik för en bättre värld

Microsoft TechDays 2019 – teknik för en bättre värld

Publicerat av: Redaktionen

Ifjol slog Microsoft TechDays alla tidigare rekord med över 2 000 deltagare.

Microsoft TechDays 2019 – teknik för en bättre värld 2

Microsoft TechDays 22-24 oktober | Kistamässan

I år firar vi 10-årsjubileum!

Microsoft TechDays är konferensen för dig som brinner för teknik. Där du kan inspireras och fördjupa dina kunskaper och inte minst vidga de professionella nätverk du är verksam i.

-Sverige är ledande inom digitala transformationer, men också inom entreprenörskap, där Stockholm seglat upp som en av de mest spännande tech-hubbarna i världen. Årets upplaga av TechDays handlar om mycket mer än bara trendande teknikutveckling. I år vill vi ta ett kraftgrepp om hur tekniken vi utvecklar i dag kan hjälpa till att skapa en bättre värld i morgon.

– Ta tillfället i akt och träffa tusentals med passion för tech från hela Sverige för att diskutera hur vi tillsammans kan bygga en mer hållbar framtid med revolutionerade teknik, säger Therese Treutiger, Vice VD på Microsoft.

Oavsett om du utvecklar appar, levererar optimerade molnlösningar eller önskar ta del av utbildningssessioner som tar dig vidare i karriären, så är TechDays rätt för dig. Börja med att boka in dig på Pre-Day (valfritt). Därefter följer två intensiva, roliga och lärorika konferensdagar som kommer ge dig nya konkreta kunskaper likväl som en ”roadmap” för framtiden.

-Jag har varit med och jobbat med Microsoft TechDays nästan varje år. Och det som är så bra med TechDays är just bredden, att innehållet passar för många olika roller på ett och samma företag/organisation, och de möten som konferensen innebär. Så mitt tips är, ta med hela ditt team till Stockholm och kombinera konferensen med en egen teamaktivitet i anslutning till TechDays. Lär av varandra. Just nu är biljettpriset extra förmånligt genom den boka-tidigt-rabatt vi erbjuder, säger Liselotte Isacsson, Programansvarig Microsoft TechDays.

Bokar du din plats under Early Bird sparar du 1 110 SEK. Gäller till och med 12 juli.

Kom och delta i diskussionen och utveckla dina färdigheter på Nordens största Tech-konferens,
22-24 oktober 2019 | Kistamässan, Stockholm.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>