Microsoft utser Advania till Årets Partner
Hem Nyheter Microsoft utser Advania till Årets Partner

Microsoft utser Advania till Årets Partner

Publicerat av: Redaktionen

Microsoft utser Advania till sin Årets Partner 2018 på Island.

Microsoft utser Advania till Årets Partner 2Advania är mycket glada över de positiva effekter detta samarbete med Microsoft kommer att medföra för kunderna.

Både Microsoft och Advania fokuserar på molnbaserade lösningar för informationsteknik, vilket utgör en grund för partnerskapet. Microsoft överför alla sina affärssystem till molnet, och Advania är en ledande aktör för molnlösningar på Island. Molnlösningar innebär både större flexibilitet och betydande besparingar eftersom man inte behöver göra dyra investeringar i maskin- och programvara, så Microsoft-lösningarna innebär många fördelar för Advanias kunder.

Advania är den största leverantören av Microsoft-tjänster på Island med ett stort antal specialutbildade Microsoft-expertersom tillhandahåller allmän service och konsulttjänster för alla Microsoft-produkter.

”På Advania är vi otroligt stolta över att bli utsedda till Årets Partner av Microsoft. Med hjälp av Microsofts produkter kan vi erbjuda våra kunder större flexibilitet i verksamheten, och vi är mycket nöjda med hur lösningarna uppfyller våra kunders behov”, säger Kristinn Eiríksson, Managing Director för Business Solutions på Advania.

”Det är den ökade försäljningen via CSP, tillväxten i affärsprogram samt de anställdas kompetens inom molnutveckling, främst med Azure, som gör Advania till Årets Partner. Vi gratulerar Advania till denna titel och ser fram emot ett fortsatt samarbete”, säger Heimir Fannar Gunnlaugsson, CEO Microsoft Island.

Bild: De Advania-anställda från vänster till höger: Kristinn Eiríksson, Sigurður Friðrik Pétursson, Andri Már Helgason och Inga María Backmann tillsammans med Helga Dögg Björgvinsdóttir från Microsoft Iceland i mitten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>