Microsofts molnstrategichef klar för IP EXPO Nordic i Stockholm

James Staten, Chief Strategist, Microsoft Cloud Enterprise Division

ip expo nirdic
James Staten, Chief Strategist

Microsofts chef för molnstrategi, James Staten, ansluter som talare på IP EXPO Nordic i Stockholm i september. James Staten kommer att tala för IP EXPO Nordic-publiken om molnets framtid och utmaningar, med bakgrund av hans arbete som molnstrategichef på Microsofts Cloud Enterprise Division på företagets huvudkontor i Seattle.

– James är en av världens ledande experter inom molnstrategier och vi är otroligt stolta över att kunna presentera honom som en av talarna på IP EXPO Nordic i Stockholm. Vi är säkra på att han kommer både utmana och inspirera deltagarna, säger Bradley Maule-ffinch, strategiskt ansvarig för IP EXPO Event Series.

James Staten, Chief Strategist, Microsoft Cloud Enterprise Division

James Staten har över 25 års erfarenhet av IT-branschen och har bland annat arbetat som chefsanalytiker inom området molnlösningar på Forrester Research. Sedan 2015 leder han arbetet på Microsofts Cloud Enterprise Division.

IP EXPO Nordic arrangeras av Imago Techmedia och äger rum 27-28 september 2016 på Waterfront Congress i Stockholm. 3000 besökare och 100 utställare väntas närvara. Besökarna får ta del av 100 kostnadsfria seminarier som kommer att belysa de senaste trenderna kring hur företag kan arbeta smartare och mer kostnadseffektivt med sin IT i dag och i framtiden.

IP EXPO Nordic vänder sig till chefer, utvecklare och specialister som arbetar med IT, innovation och digital affärsutveckling. Mässan har sex fokusområden; Cloud, IT-säkerhet, Nätverk och infrastruktur, Data Analytics, DevOps och Open Source. Sedan tidigare har Alexander Bard presenterats som moderator på mässan.

Post Comment