MilDef medverkar på AUSA 2022, den största armé och försvarsmässan i USA
Hem NyheterTech News MilDef medverkar nu på AUSA 2022, den största armé och försvarsmässan i USA

MilDef medverkar nu på AUSA 2022, den största armé och försvarsmässan i USA

Publicerat av: Redaktionen

Den 10-12 oktober ställer MilDef ut på mässan AUSA, Association of the U.S. Army’s Annual Meeting and Exposition i Washington DC. MilDef visar upp hela sin bredd av hårdvara, mjukvara och tjänster inom Taktisk IT.

För första gången på AUSA presenteras OneCIS, MilDefs banbrytande mjukvara för ultrasnabb distribution av taktiska förmågor.

AUSA är industrins mest relevanta mötesplats för att nå amerikanska och militära ledarna från hela världen. Årets tema är ”Att bygga armén 2030”. MilDef medverkar för att bidra till fortsatt modernisering och digitalisering av försvarsstyrkor internationellt.

MilDef medverkar på AUSA 2022, den största armé och försvarsmässan i USA

Björn Karlsson

Bland ett brett utbud av datorer, servrar, tablets, skärmar och specialelektronik för modernisering av försvarsförmågor presenterar MilDef andra generationens handhållna robotkontroller, RC 2100, samt en SWaP-optimerad mini ethernet switch. På AUSA 2022 kommer MilDef att genomföra sin amerikanska lansering av den nya lösningen för ultrasnabb distribution av IT-tjänster, mjukvaran OneCIS. MilDef OneCIS möjliggör driftsättning av IT-tjänster till exempelvis mobila kommandon, taktiska enheter och utryckningspersonal.

– AUSA är platsen att vara på för att få tillgång till världens största försvarsmarknad. Det är en perfekt plattform för MilDef att samarbeta med kunder och partners som bygger framtidens armé, både i USA och på koalitions- och NATO-marknader. MilDef har en nyckelroll att spela i moderniseringen av försvarsförmågor. Vårt erbjudande inom hårdvara, mjukvara och tjänster bidrar till att påskynda digitaliseringen av plattformar, särskilt viktigt för besökarna på AUSA-mässan, säger Björn Karlsson, VD MilDef Group.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>