Minimalism från HP – för krävande företag
Hem Produkt Nyheter Minimalism från HP – för krävande företag

Minimalism från HP – för krävande företag

Publicerat av: Redaktionen

Under april blir två små kraftpaket från HP tillgängliga i kanalen. Det handlar om stationära datorer med kraft som man har rätt att förvänta sig från sådana, men med ett format som mer minner om mobila maskiner.

Visst är bärbara apparater roligare och en större affär än stationära. Men HP:s senaste stationära verkar vara förnuftiga maskiner när kunden söker lösningar för sin kontorsbundna personal. Eller för personal som behöver mer kraft än vad en smidig bärbar kan ge, när de befinner sig på kontoret.

Det rör sig om två modeller, Elitedesk 800 och Prodesk 600. Den förstnämnda är lite vassare och har följaktligen en lite större prislapp. Målgruppen är främst större företag, medan SMB-organisationer i första hand bör titta på Prodesk 600.

Maskinerna är små som mjölkpaket, typ, men innehåller teknik som annars brukar fylla betydligt större burkar. Fjärde generationens Intel-processorer och Intels Shark Bay-kretsar, exempelvis.

Självfallet är Vpro en del av plattformen i maskiner som dessa, med en professionell målgrupp. Om du inte är bekant med Vpro och säljer mot företag är det hög tid att läsa på. I korthet handlar det om att kunna erbjuda högre säkerhet och effektivare metoder för att hantera, eller managera som branschfolk brukar säga, maskinen och hela företags maskinpark.

HP själva pekar ut företag inom vård, detaljhandel och call center-verksamhet som stora, möjliga målgrupper. Maskinerna blir tillgängliga i kanalen under april, enligt ett pressmeddelande från HP.

[slideshow_deploy id=’444′]

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>