Mirovia förvärvar Traventus och investerar därmed ytterligare i ERP-sektorn
Hem Nyheter Mirovia förvärvar Traventus

Mirovia förvärvar Traventus

Publicerat av: Redaktionen

Mirovia Group ingår idag ett avtal om att förvärva verksamhetskonsulterna Traventus AB och stärker därmed ytterligare sin verksamhet inom ERP.

Samarbetet med Traventus påbörjas under hösten 2021.

Traventus grundades 2012  och är en av Sveriges främsta specialister på Vismas affärssystem (ERP). De erbjuder heltäckande lösningar för affärssystemen Visma Business, Visma.net ERP och Visma SPCS och har idag 30 anställda. Under 2020 omsatte Traventus 27,8 MSEK med ett EBITDA på 6,7 MSEK, varav nästan 40 % var intäkter av återkommande karaktär. Traventus har drygt 300 kunder och utgår ifrån Malmö, Stockholm, Helsingborg samt Växjö.

“Vi ser stor potential i vår fortsatta expansion mot att bli en allt större aktör inom ERP. Vi tror på att nöjda medarbetare ger nöjda kunder vilket genererar bra resultat. I och med Mirovia kommer vi direkt men även indirekt via våra nya systerbolags-kollegor kunna utveckla Traventus vidare mot nya mål. Tillsammans är vi starka. Jag personligen är stolt, glad och mycket förväntansfull inför framtiden” säger Mikael Björk, VD på Traventus.

Mirovia förvärvar Traventus och investerar därmed ytterligare i ERP-sektorn

Gänget bakom Mirovia. Christer Hellström, Sofia Larsson, Amanda Öqvist, Sebastian Karlsson, Saeid Esmaeilzadeh och Andreas Ekblom. Foto: Press.

“Det är mycket roligt att få välkomna Traventus in i Mirovia-familjen. Deras kompetens inom Vismas olika affärssystem tillsammans med deras entreprenöriella tänk och förståelse för företagare passar bra in i vår modell och kompletterar vårt totala erbjudande inom ERP. Att de dessutom till stor del arbetar digitalt och lägger mycket fokus på att de anställda ska trivas gör att vi är övertygade om deras fortsatta framgångar” säger Andreas Ekblom, Vice VD på Mirovia.

“Vi har startat verksamhetsåret starkt och har dubblat vår förvärvskapacitet sen förra året. Detta är ett tydligt tecken på att den satsningen fallit väl ut”, säger Sebastian Karlsson VD på Mirovia.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00