Mjukvara för utskrifter från mobila enheter nu fullt kompatibla med Samsungs mellan- och höghastighetsskrivare

Samsung gör utskrifter via mobila enheter enklare och säkrare genom att nu erbjuda fullt stöd förv mjukvaran PrinterOn på samtliga skrivare i segment 3 och högre.

samsungStockholm – 23 september, 2015 – Samsung fortsätter presentera nya och innovativa lösningar för utskrifter från mobila enheter. Nu meddelar Samsung att företagets samtliga skrivare i hastighetssegment 3 och högre är kompatibla med mjukvaran för PrinterOn Enterprise, Express och Hosted Edition. Segment 3 och högre innefattar de skrivare som skriver ut mer än 21 A4-sidor per minut i färg och 31 A4-sidor per minut i svart-vitt.

Mjukvaran för PrinterOn integreras direkt med Samsungs skrivare och kräver ingen extra utrustning. Du behöver endast registrera din skrivare vid ett tillfälle för att sedan direkt börja använda den för utskrifter från mobila enheter eller vid fjärrstyrda utskrifter både från kontoret och hemma.

– Vi stolta att nu kunna erbjuda en omfattande lösning för utskrifter via mobila enheter. Med PrinterOn får våra kunder en branschledande teknologi som är både säker och enkel att använda, säger Jakob Hultkvist, Director Enterprise Business på Samsung i Norden.

Mjukvaran PrinterOn innefattar:

Enterprise Edition: En privat molnbaserad lösning för utskrifter via mobila enheter som passar organisationer med stora utskriftsvolymer och många olika nätverk.

  • Express Edition: En lösning som passar organisationer med låga utskriftsvolymer. En privat molnbaserad utskriftslösning som enkelt kan installeras och konfigureras.
  • Hosted Edition: En publik molnbaserad utskriftslösning som passar för publika platser såsom hotell och flygplatser. PrinterOn Hosted ger denna typ av platser en möjlighet att erbjuda enkel och säker utskrift från mobila enheter för såväl gäster som anställda.

– Med PrinterOn har vi nått en ny milstolpe för Samsung Printing Solutions, då vi nu kan erbjuda våra kunder runt om i världen en integrerad lösning för säkra mobilutskrifter, avslutar Jakob Hultkvist.

Post Comment