Hem Teknik Mobilappar för entreprenörer

Mobilappar för entreprenörer

Publicerat av: Redaktionen

Idag så använder vi praktiskt taget mobilappar för det mesta vi gör, både privat och inom företagsvärlden.

Privat sett så har många mobilanvändare så många appar installerade på telefonerna att det till slut blir problem med utrymmet, man testar på appar utan att först kanske se över om vad andra användare tycker om dem.

Mobilappar för entreprenörer 3För entreprenörer så är det däremot lite viktigare att tänka efter vilka appar man använder, i synnerhet till sin verksamhet. Appar kan användas till mycket och kan hjälpa till att både spara tid och att förenkla vardagliga moment som görs ofta, som bland annat produktivitet, personalkontakt och fakturering. Många företagare har som regel att använda så få appar som möjligt som innefattar så många moment som möjligt i ett för att slippa problemet med för många installerade appar på sina enheter. Så vilken typ av appar är bra för entreprenörer?

  1. Appar för samarbete inom verksamheten

En entreprenör behöver enkelt kunna kommunicera med nära samverkande för att kunna bibehålla ett flow. Detta eftersom att många gånger så kanske de samverkande inte befinner sig på samma plats och det kan vara svårt att få till möten individuellt. Via denna typen av appar så kan alla inblandade enkelt ta del av möten, projekthantering och uppföljning. Via denna typen av app så är det enkelt att kommunicera, skapa grupper, chatter och dela filer mellan varandra. Appar som många entreprenörer använder i detta syfte är Dropbox och Trello.

  1. Faktureringsappar

Med en app där ett företag kan sköta sina faktureringar mobilt så sparas det enormt mycket tid. Genom denna typen av appar så kan du enkelt skapa offerter och fakturor, samt konvertera färdiga offerter till en faktura när kontraktet är skapat. I appen är det enkelt att se all historik och pågående fakturering från din mobila enhet. En av apparna avsedda för detta är bland annat appen Zervant:

Zervant: Skapa faktura och offert – Det ska vara enkelt att fakturera från din Androidtelefon som företagare och i kombination med verifiering så kan en faktureringsapp sköta faktureringen på nolltid!.

Zervant: Fakturera enkelt – Om du använder Apple så gäller detsamma, du kan enkelt ladda ner en app för att sköta din fakturering eller annan företagsverksamhet direkt från din enhet.

  1. Säkerhetsappar

Inom företag så finns det ofta känsliga uppgifter som man inte vill ska läcka ut till fel händer, Detta kan vara allt från personuppgifter till bankuppgifter. Därför är det viktigt att ett företag har god säkerhet kring denna typen av filer och då är det många företag som använder sig av olika säkerhetsappar. En av de viktigaste är att använda sig av en bra VPN-tjänst.

Appar är en viktig del i ett fungerande företag!

Det ska vara enkelt att bland annat sköta sitt företags fakturering eftersom att detta kan innebära pågående sälj som behöver genomföras snabbt för att slutföras. Många företagare skapar offerter som sedan ska konverteras om till fakturor och sedan digitalt skickas vidare till en kund. Att kunna kommunicera mellan medverkande i projektledning har också visat sig vara en av de största anledningarna till varför många företag använder sig av appar som förenklar verksamhetens vardagliga moment.

De flesta företagare vittnar om en förenkling i annars tidskrävande moment med hjälp av appar och ett gott tips till dig som är ute efter de rätta apparna är att alltid se över vad andra företagare tycker samt vilka funktioner som apparna tillåter dig att använda och till vilken kostnad. Många appar ger dig möjlighet att ta del av funktionerna till en månadsprenumeration där du får tillgång till verktyg som förenklar din verksamhet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>