Mobile World Congress i Barcelona

MWC19 i Barcelona, den största mobila händelsen i världen, som sammanför de senaste innovationerna och den senaste tekniken

Mobile World Congress i Barcelona 1”MWC Barcelona (tidigare Mobile World Congress) är den största mobila händelsen i världen, som sammanför de senaste innovationerna och den senaste tekniken från mer än 2 400 ledande företag med ett högt rankat konferensprogram som sammanställer dagens visionärer för att utforska de hetaste ämnena som påverkar industrin.

Evenemanget innehåller också omfattande undervisande möjligheter från dussintals partnerledda program, GSMA seminarier, toppmöten och mer. Allt du behöver veta om branschen, idag och framåt, finns här.

Med över 107 000 nyckelbeslutsfattare som förväntas delta, lovar # MWC19 att utöka ditt professionella nätverk och hjälpa dig att uppnå dina mål.”

Iioote arbetar med företag, kommuner och organisationer vid implementering av IoT i verksamheten, från behovsanalys och strategi till planering, genomförande och systemintegration. iioote har spetskompetens inom IoT, IT och Telekom i kombination med branschspecifik kompetens från bygg-, maskin- och fordonsindustrin.  iioote tar fram lösningar som driver utvecklingen av enkel och innovativ IoT framåt inom samhället. Detta möjliggörs av radiosystem som använder energisnål teknologi det vill säga Low Power Wide Area Networks (LPWAN).