Mobilitetsvågen drev AceIQ till Platinum-status hos Citrix

Håkan Andersson, vd AceIQ
Håkan Andersson, vd AceIQ.

AceIQ har nyligen tagit ett kliv upp i Citrix partnerstruktur och blivit Platinum-partner. Det kan tyckas vara en väl intern nyhet, men är ett av många tecken på hur den ökande efterfrågan på lösningar för mobilitet hos företag påverkar kanalen.

– Under året har vi kunnat se en växande trend inom mobilitet, där företag anammar de lösningar som idag finns för att göra dem mobila med fokus på säkerhet, berättar AceIQ:s vd Håkan Andersson.

Utvecklingen har för AceIQ:s del lett till såväl fler projekt där Citrix-produkter varit en del, som till ökad försäljning.

– Allt fler företag kontaktar oss för vår spetskompetens kring området, säger Håkan.

Därför, förklarar man i ett pressmeddelande, kan de nu stoltsera med titeln Platinum-partner hos Citrix. Det gör dem till en av tre svenska partner med den högsta statusen hos leverantören. Håkan förklarar att det bland annat ger dem ännu bättre förutsättningar att växa.

– Och det ska vi göra på i internationella och nationella uppdrag. Samtidigt ser vi detta som en spännande utmaning eftersom den högre nivån i partnerskapet ställer ökade krav på oss, berättar han.

Post Comment