Hem Nyheter Modulsystem Sweden AB förlänger samarbetet med Basefarm

Modulsystem Sweden AB förlänger samarbetet med Basefarm

Publicerat av: Redaktionen

Basefarm har sedan 2015 driftat Modulsystem Sweden AB:s plattform för betallösningar. Nu har bolaget valt att förlänga samarbetet med Basefarm ytterligare tre år.

Modulsystem Sweden AB förlänger samarbetet med Basefarm 3Modulsystem har levererat betal- och biljettsystem för parkering och kollektivtrafik i Sverige, i över trettio år. Bolaget tillhandahåller även kortterminaler med egen transaktionshantering och ansvarar för att serva och förvalta betal- och biljettsystem för till exempel parkeringsautomater, tåg och bussar.

Driftar betalkortstrafiken

En del av Modulsystems infrastruktur för betallösningar ligger sedan fem år tillbaka hos Basefarm som driftat bolagets miljö för betalkortstrafik genom sin PCI DSS-miljö. Detta är en helt separat och fristående teknisk plattform som inkluderar allt från nätverkstjänster till applikationsövervakning.

Bolaget har nu valt att förlänga samarbetet med Basefarm ytterligare tre år.

– Det är jättekul att Modulsystem nu väljer att fortsätta sitt samarbete med oss. Det ser vi som ett värdefullt kvitto på att de har ett brett förtroende för oss och vår PCI DSS-tjänst. Vi har byggt upp en plattform som är anpassad för deras specifika krav, men redan för fem år sedan när vårt samarbete inleddes hade vi en väl utvecklad tjänst för företag som tillhandahåller stora mängder betaltransaktioner, säger Håkan Palmbäck, Sales och Marketing Director på Basefarm.

Värdesätter Samarbetet

Det är en lång process att själv bygga upp en säker och skräddarsydd PCI-DSS miljö som är compliant enligt PCI DSS stränga regelverk. Något som Peter Hagelin, CEO på Modulsystem, är högst medveten om.

– Basefarm är alltid proaktiva och lösningsorienterade. Jag uppskattar verkligen att samarbeta med en stabil leverantör som kontinuerligt säkerställer att plattformen uppfyller de senaste säkerhetskraven. Att plattformen dessutom är skalbar gör att vi enkelt kan växla upp eller ner beroende på hur mycket kapacitet vi behöver.

Peter Hagelin uppskattar vidare att dialogen med Basefarm alltid öppen och transparent.

– Det spar både tid och pengar samt möjliggör för oss att fokusera mer på vår kärnverksamhet, säger han och tillägger:

– Jag ser fram emot även i framtiden kunna erbjuda våra kunder att utföra sina betalningar på en plattform av högsta klass som är både säker, stabil och modern.

Mer om Basefarm PCI DSS lösningar med tillhörande tjänster. Läs här 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>