Molnexperten Cloudreach etablerar ett kontor i Stockholm
Hem NyheterMolntjänster Molnexperten Cloudreach etablerar ett kontor i Stockholm

Molnexperten Cloudreach etablerar ett kontor i Stockholm

Publicerat av: Redaktionen

Den oberoende molnexperten Cloudreach, med huvudkontor i London, etablerar nu ett kontor i centrala Stockholm.

Satsningen är ett led i företagets europeiska tillväxt och ökade fokus på Norden.

Lanseringen följer företagets etablering i Budapest och kommer att medföra ett antal nya arbetstillfällen inom försäljning, molnteknik, konsulting och datavetenskap.

 Cloudreach är en AWS-partner och i samband med lanseringen tar företaget tjänster inom molnstrategi, molninfrastrukturdesign, applikationsmigrering och modernisering, managed services, molnsäkerhet och DevOps till Norden.

Cloudreach har redan kunder i regionen och siktar nu på ökad tillväxt när allt fler nordiska företag nu efterfrågar hjälp med molnmigrering och relaterade tjänster. Norden-expansionen sker i samarbete med AWS, med vilka Cloudreach ingick ett strategiskt samarbetsavtal under 2021.Inom samarbetet har företagen pekat ut Norden som region där företagen ska växa tillsammans, framförallt inom molninförande, modernisering och innovation.

Molnexperten Cloudreach etablerar ett kontor i StockholmDavid Kress, Managing Director för Norra Europa på Cloudreach, säger: “Nordenmarknaden växer snabbt och är drivande inom innovation. Vi är glada över att intensifiera satsningen här och att hjälpa företag med komplexa molnutmaningar och påskynda tillväxt inom områden som kunder behöver hjälp att modernisera.”

”Norden har länge varit ledande inom innovation för hållbar teknik, vilket ligger i linje med Atos prioriteringar, och vi ser fram emot att hjälpa kunder att utnyttja AWS-tjänster baserade på 100% förnybar energi.”

Harri Saikkonen, Nordenchef på Atos, säger: “Som en del av Atos OneCloud kommer Cloudreach att komplettera Atos extremt väl på den växande nordiska marknaden. Kunder efterfrågar hjälp med att påskynda sitt förändringsarbete genom att utnyttja publika moln och Cloudreach tar förstklassiga lösningar och kompetenser till marknaden. Vi önskar Cloudreach varmt välkomna till Norden och ser fram emot att tillsammans skapa värde för våra kunder. Cloudreach har en stor närvaro i norra Europa med kontor i städer som Amsterdam, Budapest, Edinburgh och London. Vi är glada över att lägga till Stockholm på den listan och ser fram emot att attrahera och utveckla lokala talanger som i sin tur kommer att ge ovärderliga insikter och värde till våra kunder.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00